De sidste projekter

I dag skulle meget gerne gå med at få disse sidste gaveprojekter gjort færdige så der bare skal pakkes til juleferien i morgen. Åhh, det skal blive godt med nogle afslappende hygge dage med hele familien. Håber ikke vi får for meget sne til turen.

Jeg har været ufrivilligt gået i stå med projekterne de sidste par dage pga. en lidt vild allergisk reaktion på noget penicillin jeg fik i sidste uge for blærebetændelse (ja en ulykke kommer jo sjældent alene). Det startede med kløe i weekenden og søndag vågnede jeg så op og var fyldt med røde pletter, der i løbet af et døgn havde spredt sig til HELE kroppen og det klør! Skyndte mig til lægen og har fået noget i mod det, men synes ikke det virkede så hurtigt som jeg havde håbet. Først i morges er jeg (endelig) begyndt at se en bedring, var ellers i mine tanker godt på vej til indlæggelse og halvt medicinsk halvt psykologisk observation. Man bliver simpelthen tosset i hovedet af, at det klør SÅ meget på hele ens krop. Desuden er det noget så væmmeligt at se på, at jeg slet ikke har kunne holde ud at se mig selv i spejlet. Jeg håber det vil forsvinde i samme tempo som det er kommet.

Nå, ikke mere ynk og sygdom (håber jeg) i denne omgang, nu vil jeg fatte stof, saks, nål og tråd (hvis mine rødspættede opsvulmede hænder ellers kan gribe om redskaberne) og komme i omdrejninger.

2 kommentarer

 1. Ihh hvor trælst med sygdom! Det er godt nok en fin hund der er på billedet, er det en du vil dele opskriften på?
  Glædelig jul.
  KH Stine

  SvarSlet
 2. Jeg har opskriften fra en veninde, der på et tidspunkt har fået opskriften fra Sara med denne blog http://sarabournonville.blogspot.com/. Prøv at forhøre dig der, tror hun har den på mail.

  Og også glædelig jul til dig :-)

  SvarSlet