Babytøj i interlock

Da jeg alligevel har gang i symaskinen er det svært ikke også lige at få lavet lidt til Baby#2. Til dette formål er blød bomuldsinterlock blevet min nye ven. Det er foreløbigt blevet til et par bukser og en heldragt i det her lækre lilla interlock med hvide kløvere (fås også i turkisblå) fra Malika og Rosa.Der er flere af jer der har kommenteret på det stof, der lå i min symaskine i går aftes. Det er også bomuldsinterlock jeg har købt hos Malika og Rosa. Jeg syntes det så rigtig fint ud i webshoppen, men da jeg fik det hjem syntes jeg måske det var lige lovlig 90'er agtigt i både print og farver. Men hey, det er vel også en slags retro? I hvert fald er det også blevet til en lille babyheldragt.


Nu mangler jeg bare at få banket de der lede trykknapper i heldragterne og så er det tilbage til gaverne.

20 kommentarer

 1. Sikken en kreativitet!! Jeg er især vild med Havtema dragten!

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det bare super flot.
  - Er vild med de lilla stof.

  SvarSlet
 3. Wauw - rigtig flot lavet. Hvilket mønster er det mon? Synes da din 90'er dragt er total sej :-)

  SvarSlet
 4. Heldige baby#2:) Er så vild med kløverprintet...Er der nogen besværligheder forbundet med at sy i interlock stof på en almindelig symaskine? Ved du det?

  SvarSlet
 5. hold da op du er produktiv, er imponeret over din flid, især med en lille krudtugle der hjemme og en i maven!

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine Mie!!
  Jeg er helt tosset med de lilla stof - men synes bestemt også det andet er fint, når det er syet op!
  Kan man sy i det stof på min helt almindelige kedelige symaskine eller skal man ha' overlock?
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare vildt flot. Ville gerne jeg kunne sy!!

  SvarSlet
 8. Total fede stoffer. Jeg kan li det hele. Du kan kun være stolt af det færdige resultat.

  Og du har ret, det er bare møj-træls at slå trykknapper i til sidst. Men for pokker hvor blir baby flot i det nye tøj.

  SvarSlet
 9. Ih tak, jeg er nu også blevet glad nok for "90'er"dragten og det hjælper jo også at det er i en totalt nuttet miniature-størrelse :-)

  Svar på spørgsmål:
  May; Mønstret på bukserne har jeg fra en sybog af Ulla Welinder og mønstret på dragten har jeg tegnet af fra en dragt af mærket KRAM som jeg har købt hos Lullaby.dk

  Malene og Annchen; Ja jeg har også kun en helt almindelig kedelig symaskine uden overlock så det kan sagtens lade sig gøre. Det eneste man skal huske er bare at skifte til en strech- eller jersey-nål, ellers kan det godt drille lidt.

  SvarSlet
 10. tusinde tak - det mønster er rigtig hipt ;-)
  Fortsat god søndag aften derude!

  SvarSlet
 11. Ja det mønster er da VILDT fedt på den dragt. Ville ønske det ikke var tegnet efter en anden dragt, så man kunne få det i en større størrelse/andre størrelser ;)

  SUPER fine ting. LOVE IT!

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare noget lækkert tøj, og tak fordi du viser det frem. det inspirere mig virkelig og kan måske give mig det spark jeg mangler for at komme igang med at sy lidt til mine drenge igen!!

  Kan du forøvrigt hjælpe mig lidt.... jeg synes det er svært at sy i stræk-stoffer der hvor de virkelig skal give sig ærmegab, og halsudskæringer på højhalsede trøjer) hvad gør du der på din helt almindelige symaskine??

  SvarSlet
 13. Og hvad er "interlock"-stof? :-) På forhånd tak!

  SvarSlet
 14. Mosters mor; må indrømme jeg ikke har syet så meget andet end bukser og buksedragter i strækstof, men vil nok "bare" sy som ellers de steder du nævner.

  May: Interlock er en stoftype af strækstof i bomuld, lidt a la jersey.

  Jemkem; mener helt bestemt også at KRAM har lavet dragten i større størrelser. Ellers synes jeg at Elsebeth Gynthers buksedragts mønster er rigtig godt til de større størrelser (går vist fra 3-6 mdr. til 3 år).

  SvarSlet
 15. Du skal da have anskaffet dig en dejlig tang sådan som du producerer:) Har selv en som jeg bruger når der skal "huldimser" i foldegardiner og trykknapper i mine mælkekartonspunge, og den gør bare det hele lidt nemmere. Den fåes lige her http://www.laederiet.dk/Produkter/Visprodukter_dansk.asp?Id=38

  SvarSlet
 16. hvor er de bare fede de dragter, du sælger ikke?

  SvarSlet
 17. Lotte; Tak for tippet.

  Camilla; Tak skal du have og nej, jeg sælger ikke.

  SvarSlet
 18. øv øv kunne bare drømme om sådan en og jeg kan ikke lige lave den selv er isoleret hjemme med min datter der er født for tidligt.. må jeg spørge hvor mønsteret er fra så må jeg se om jeg kan lokke en til at sy en til mig.. :)

  SvarSlet
 19. Camilla; mønstret er et jeg har tegnet af fra en dragt jeg har købt. Mærket hedder KRAM og jeg ved at du i hvert fald kan få det her, hvor jeg selv har købt min: http://www.lullaby.dk/shop/default.asp

  Håber du får dig en fin dragt til din lille pige :-)

  SvarSlet