Vinderen af Liberty-julehjerter

Tusind tak til alle jer, der har deltaget i min blog-fødselsdags-give away.

Nu er det blevet tid til at finde en vinder og samtidig afsløre, hvilke fire hjerter, der vil blive sendt afsted til vinderen, nemlig i disse 4 Liberty-print.Fordi jeg er helt vildt træt her til aften (har nemlig ikke fået min ellers obligatoriske middags-morfar) har jeg denne gang brugt hjemmesiden her til at trække vindernummeret og det blev nummer 22.
Personen bag kommentar nummer 22 er: FruSund, der skrev denne kommentar:

"Hvor er de bare fine, de hjerter! De måtte bestemt godt pynte her i mit hjem!"

Og det skal de så komme til.


Send mig din adresse på pralerier@gmail.com og disse 4 hjerter vil fluks være på vej hjem til dig.

1 kommentar

  1. Neeeeej! Hvor heldig er jeg da lige! Yibie! De vil i den grad få en flot plads her i det lille bondehus! Tusind tak!

    SvarSlet