Vandmasserne kommer snigende

Hvor de kommer fra aner jeg ikke, men lige ind i mine hænder, ben og fødder er de nu begyndt at komme snigende. Jeg cykler hver dag, laver venepumbeøvelser og er i svømmehallen en gang om ugen med Ida, men det kommer stadig. For hver dag snorrer, prikker og spænder det mere og mere.


Jeg har nu officielt fået fem fede svin!
I går måtte jeg så sige på gensyn til min vielsesring, den kommer ikke mere på i denne graviditet (som der er under 3 måneder tilbage af!), da jeg var godt på vej til at få et permanent indhak i fingeren efter den. Jeg er ellers rigtig glad for den og føler min hånd er lidt nøgen uden. Der er 2 brillianter i - 1 for vores bryllup og 1 for Ida, og lur mig om der ikke snart kommer en 3. sten i ringen. Meget pladderromantisk og lige mig.

Det eneste gode ved at få vand i kroppen, er at det er nogle hurtige og motiverende kilo at smide igen lige efter fødslen. Efter Idas fødsel var jeg 12 kilo lettere efter bare en uge! Desværre fortsatte det ikke i samme tempo og tog de ekstra overflødige kilo fra før graviditeten med sig. Måske min krop allerede da tænkte, at den snart skulle være gravid igen og så hellere måtte holde lidt fat i nogle gode reservedepoter!

Nu hvor jeg fik flashet min ring fik jeg også samtidig flashet en af mine fødselsdagsgaver; neglelakken Ming fra Chanel. Den er lækker - også på tykke fingre.

3 kommentarer

 1. Kære Mie,

  nu har vi jo termin i samme måned, og til dette indlæg kan jeg kun sige een ting; Gid det dog var mine hænder på billederne!
  -og det mener jeg faktisk:-)
  Hele min krop lider under vandmasserne og har gjort det meget længe nu.
  Fingerringe har længe været en by i Rusland.
  Der er mange af mine sko jeg ikke kan passe længere, andre vokser jeg ud af i løbet af dagen og mine ben ligner mest af alt nogle Michelin-manden har været med til at skabe....
  Jo, jo!
  - jeg er virkelig smuk og smækker som gravid!

  Så når jeg skriver at jeg ville ønske det var mine hænder, så er der altså alvor bag ordene ;-)

  Pøj pøj med vandet, håber ikke det ender op i de samme mængder som hos mig! -og pøj pøj med maven også, den fylder vel flot efterhånden:-)

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 2. Meget, meget smuk ring Mie! den kan jeg sørme godt forstå, du kommer til at savne lidt. Vildt, der allerede kun er ca 3 måneder til Ida Evelyn skal være storesøster! Tiden flyver afsted - jeg synes lige, du er blevet gravid.

  Og Chanel'en - mums siger jeg bare!
  KH Helle

  SvarSlet
 3. Åhhh nej, vand i kroppen er det værste. Jeg måtte også lige vente et par uger efter fødsel, før det helt forsvandt. AV.. det gjorde ondt, kunne ikke holde på en gaffel :(
  Håber ikke det bliver så slemt for dig... 3 mdr. uggg det er jo spændende :)
  Sikke en flot ring, kan godt li tanken om at der er en sten for ens ægteskab og børn... sød tanke ;)

  SvarSlet