Total afslapning

Billedet er lånt herfra.
I går havde jeg planlagt at have formiddagen helt for mig selv. Startede med at tage en svømmetur i Frederiksberg Svømmehal, hvorefter jeg havde booket en tid til en halv times gravid-massage. Årh, hvor var det dejligt.

Massagebriksen er lavet specielt til gravide, så foruden det sædvanlige hul til ens hoved er der også lavet hul til maven og brysterne, så man kan ligge der på maven uden at blive mast nogen steder! Det var bare ren afslapningsmassage, men da jeg nævnte at jeg havde en del drillerier med mit bækken, satte han lidt ekstra fokus på det område. Udover det er en lidt spøjs tanke, at der nu står en fremmed mand og nulrer en på numsen, så var det bare topdejligt - og de er jo professionelle, så derfor agerer jeg også professionel kunde og lader hver med at tænke "fremmed mands hænder på min numse" alt for meget.

Da jeg ventede Ida nåede jeg at få en omgang gravid-massage en enkelt gang også, men jeg satser på denne gang at få i hvert fald én gang mere. Det er simpelthen så godt for en ellers ret belastet gravid-krop og kombineret med en svømmetur gør det også underværker for de ophobende vandmasser i kroppen. Så er du også gravid, så und dig selv denne oplevelse, det vil du helt sikkert ikke fortryde. Jeg fik det gjort her, men de fleste massører tilbyder også massage på den specielle graviditetsbriks.

5 kommentarer

 1. Lyder dejlig :) Tak for tips det skal jeg huske på når jeg er i samme situation som dig :)

  SvarSlet
 2. Pragtfuldt billede, det fik da lige det store smil frem på mine læber. Og hvor lyder det bare som en super skøn dag.

  SvarSlet
 3. Hej,
  Jeg faldt pludselig over din fine blog og melder mig som ny læser. Og tillykke med graviditeten kan jeg se :) Hvornår har du termin? Jeg er selv gravid, med lang vej endnu (4. maj)
  KH Frk. Sannemand

  SvarSlet
 4. I'm with Leia; Ja det var det også. Tænker også at det er en god ting at give gavekort til, hvis man har en gravid veninde eller en kollega, der skal gå fra på barsel. Jeg har nemlig selv fået denne omgang på et gavekort jeg fik i fødselsdagsgave :-)

  Betina; ja jeg blev også straks helt vild med billedet. Hvis du følger linket under billedet kan du se mange flere lignende billeder.

  Frk. Sannemand; Jamen velkommen til og dejligt du fandt herind :-) Og tillykke også med din graviditet. Jeg har termin 1. feb. så der er ikke helt så længe til længere.

  SvarSlet
 5. Hehe, fremmed mands hænder på din numse;))
  Men du havde betalt ham for at nulre dig på den, ikke?
  Bortset fra det, så lyder det rigtig dejligt og en ikke-gravid som mi kunne også godt bruge sådan en omgang mandehænder på numsen:)

  KH
  Lis

  SvarSlet