Til de hurtigste - 2 aber til salgStår du lige og mangler en hjemmegjort julegave til en lille en? Eller måske en barselsgave? Så har jeg lige færdiggjort disse 2 aber som sælges lige her efter først til mølle princippet.

Prisen pr. abe er 210 kr. inkl. forsendelse.

Sælges til de første der skriver i en kommentar herunder, at de vil købe dem. Så mailes vi ved om adresse-/betalingsudveksling.

Der er kun disse 2 aber til salg i denne omgang og jeg laver ikke på bestilling. Men skulle du selv have mod på at kreere en abe, så kan du se opskriften lige her.

10 kommentarer

 1. Årh hvor jeg glad for at være hurtig i dag..
  Jeg vil gerne lægge billet ind på den ene, helst den lilla..
  Knus Helle, helle (a) noerremark.dk

  SvarSlet
 2. Det er bare i orden Helle. Sender dig en mail senere i dag.

  SvarSlet
 3. Arh... Er helt fantastisk hooked på den lilla;) Lidt for sent fra arbejde til at være hurtigst men de er bare SÅ smukke! Stor ros til dig;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Så vil jeg gerne købe den pink!

  SvarSlet
 5. Anne, jeg kan godt tage den røde hvis du er til lilla? Det er okey med mig..
  Knus Helle

  SvarSlet
 6. Helle/Anne; Der var Camijo lige lidt hurtigere :-)

  Så den lilla er solgt til Helle og den pink til Camijo.

  Camijo; Hvis du sender mig en mail med din adresse til pralerier@gmail.com så får du mit konto nummer retur.

  SvarSlet
 7. Kære Mie
  Ja, nu er det jo noget tid siden, at du har haft aberne til salg, men mit nysgerrige øje faldt nu også på den del af en kålorm, slange, tusindben, ??? i baggrunden - kunne man ikke få lov at se den i fuld størrelse? :-)

  SvarSlet
 8. Lena; ja den orm dukker op en gang i mellem :-) Måske den en dag får et indlæg for sig selv, men ellers kan du se den i fuld længde i dette indlæg et par billeder nede http://pralerier.blogspot.com/2010/05/halvarsdag-i-vores-nye-hjem.html

  SvarSlet