Rockabilly baby

Jeg har syet en ny kjole til Ida, der også er en hel ny stil for mig at sy i. Altså selve modellen er der ikke så meget nyt i, den har jeg lavet før bare mindre og med korte ærmer. Men den stil kjolen er endt med at have er ret anderledes end, hvad jeg ellers plejer at sy til Ida.Jeg plejer at være mere småblomstret og farverig i mit stofvalg end dette sort/hvid ternet med gule detaljer og syninger.Okay, på de applikerede stjerner er der blevet plads til lidt gult småblomstret og lilla Capel fra Liberty.Undervejs blev jeg lidt i tvivl om de der stjerner, for synes faktisk, at de er mindst lige så fine sådan som de ser ud på vrangsiden, hvor det kun er syninger man kan se.Men jeg beholdte stjernerne på og er fint tilfreds med resultatet, der får mig til at tænke "rockabilly baby". Dejligt forfriskende at lave noget i en lidt anden stil en vanligt.

9 kommentarer

 1. Ah, den er cool og sød! Samtidig. Den er blevet rigtig god, hvis du spørger mig.

  SvarSlet
 2. Super sød kjole!!
  Hvilket mønster har du brugt??

  SvarSlet
 3. Ih, den er godt nok blevet sød Mie. Og er jo nok meget sundt at tænke lidt uden for boksen en gang imellem...

  god weekend

  SvarSlet
 4. Jo tak skal I have.

  Sarah; jeg har mønstret fra denne bog: http://www.saxo.com/dk/item/ulla-welinder-sy-og-strik-boernetoej-0-3-aar-indbundet.aspx?authorid=1073565

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin! Stjernene er virkelig fine på vrangsiden også, det var da en god ide at bruge i fremtiden. God weekend.

  SvarSlet
 6. Den er bare rigtig sød den kjole! Den bliver Ida da glad for:-)

  SvarSlet
 7. Hvor er det en fin kjole, jeg er helt vild med aplikationerne, både på ret og vrang siden.

  SvarSlet
 8. Hvor er den sød. Jeg ÆLSKER ternet stof...

  SvarSlet