Nyt look


Nu har jeg i nogle dage klippe-klistret lidt i Photoshop. Jeg har fået øvet mig i at fritlægge elementer fra et foto og klippet over i et andet, leget lidt med grafik mm. og har nu fået denne nye header til bloggen ud af det. Jeg havde en vag idé om det ønskede resultat som tildels er blevet opfyldt, men der er vel altid plads til forbedringer og/eller nye idéer.

7 kommentarer

 1. Tillykke med det nye look, det er super flot. Photoshop kan godt være lidt af en hård nyser at finde ud af, men når først man er kommet i gang er det et rigtig godt program.... og dit resultat er jo til UG :o)

  SvarSlet
 2. Det ser da super godt ud...jeg er bare en hat til de der tekniske ting, så min header er bare kedelige gravide mig....jeg kan slet ik finde ud af at lave alle de der lækre ting I andre kan...ÆV!

  Det ser i hvertfald super flot ud:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Den er flot Mie. Ville også gerne have ny header på min blog. Tror desværre ikke jeg har de evner.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have. Photoshop har også taget mig en del tid at lære og tror ikke det er noget jeg havde ville kunne lære bare ved at sidde og rode med det selv. Heldigvis har jeg en hjælpsom og tålmodig mand, der har givet mig en god introduktion til programmet som jeg langsomt bygger videre på.

  SvarSlet
 5. :) Så fin! Jeg synes du er dygtig med photoshop.

  SvarSlet
 6. Super sød header du har fået lavet. Man kan godt gå hen og blive bidt af at sidde og "klippe og klistre" en header sammen. Jeg har selv lige brugt et par dage på samme projekt (og sikkert ikke for sidste gang hi hi)

  SvarSlet