Min arbejdsstation

Jeg er blevet tagget af Junette fra bloggen Hverdagsmønstre i en lille blogleg, der spørger: Må jeg se din arbejdsstation?
Og det har jeg sagt ja til, for jeg synes altid det er sjovt at se, hvordan andre har indrettet sig og vil også gerne vise frem, hvordan jeg indretter mig.

Så her er lidt glimt fra min arbejdsstation eller mit hobbyrum, som det jo faktisk er. Jeg har her fokuseret på de detaljer i rummet som jeg går og bliver glad af at kigge på når jeg er herude. Vil du se mere af rummet som helhed kan du se dette indlæg.Til sidst skal udfordringen gives videre, så jeg spørger derfor:


Må vi se jeres arbejdsstation?

10 kommentarer

 1. De tre ruller med bånd er da skønne! - Og hjemmelavede? Og de fine bøger. Og ideen med søm til tråd-ruller. Og...

  SvarSlet
 2. Tak, tak. Kun den lille rulle bånd er hjemmegjort. De to andre er nogle jeg har fået fra en der har haft butik og solgt som metervarer. Så dem har jeg meget af! Så står du og skal bruge nogle meter skal jeg gerne sende til dig.

  SvarSlet
 3. åh hvor skønt der ser ud! Har altid ønsket mig en væg med tråd som din, men kæresten syntes ikke den ser så pæn ud i stuen som jeg gør ;-)

  SvarSlet
 4. Eh, tak. Jeg ville blive meget glad for en meter af hver, om muligt. Jeg mailer til dig.

  SvarSlet
 5. Det kan du roligt få Loppe, så send mig bare en mail med din adresse :-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare super farverigt, organiseret og hyggeligt ud...bare det var mig der havde plads til den decideret arbejdsstation:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Godt du ville være med. :-)

  Er meget imponeret over din trådsamling på væggen!

  SvarSlet
 8. Kære Mie

  Ih, jeg får da helt præstationsangst af dit lækre (og m e g e t ryddelige) rum!!.

  Men jeg takker ja til din udfordring:) Måske får det min indre oprydder frem.....?? Jeg er ved at flytte i andre lokaler, så jeg er måske ikke så hurtig i optrækket, men jeg VIL lege med:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 9. Det lyder dejligt Lis - og ingen præstationsangst. Hvis du lægger mærke til det er mine billeder taget med fokus over bordhøjde. En halv meter længere nede er der ikke noget jeg havde lyst til at vise frem (eller gad rydde op).

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder af en inspirerende arbejdsstation :)

  SvarSlet