KRAM til Baby#2

Da jeg kom hjem i dag lå denne lille fine ting og ventede i postkassen. Det er den sødeste sparkedragt fra KRAM som jeg har bestilt fra Ulla. Jeg er allerede helt vild med den og glæder mig til at kunne tage den i brug.
Det er det første nye stykke tøj jeg har købt til Baby#2, og det første jeg tænkte var "guud, den er da alt for lille". Men så slog det mig, hvor små sådan nogle nyfødte størrelser jo egentlig også er - især i forhold til den 10 kilos tumling vi har rendende rundt herhjemme nu, hun var jo også en lillebitte en for ikke så længe siden.


Ellers regner jeg ikke med at skulle købe så meget nyt, da vi jo har en del fra Ida. Men da Ida jo er født om sommeren og Baby#2 bliver et vinterbarn, så skal der nok alligevel suppleres lidt op med langærmede bodyer og strømpebukser. Da Ida blev født var det så varmt, at vi højest gav hende en kortærmet body på de første par måneder. Men det betyder jo bare, at de bukser vi har liggende fra dengang er fuldstændig ubrugte og klar til den næste. Om en måneds tid går jeg fra på barsel og så må jeg igang med at finde babytøjet frem og få vasket og sorteret - heldigvis er det jo ikke blevet gemt så langt væk endnu.

8 kommentarer

 1. Den er bare rigtig lækker. Jeg var også inde og se de lækre dragter fra kram hos Ulla, men har vist allerede købt rigeligt til den lille fyr. Så må holde igen nu:-(

  SvarSlet
 2. De er bare SÅ flotte, dragterne fra kram. Godt køb :) Uh, det bliver spændende at gå på barsel, hva? Vildt det allerede er om lidt, syntes næsten lige du annoncerede den glædelige nyhed...

  SvarSlet
 3. Linsens; ja især med den første kan man godt komme til at kamme lidt over med indkøbene :-) Men det er jo kun fordi man glæder sig og det skal man have fuldt ud lov til synes jeg.

  Julia; Ja, har selv sådan en blandet fornemmelse af, at have været gravid i en evighed og så at tiden bare er fløjet af sted. Men nøj, hvor bliver det også dejligt at gå på barsel snart. Kan godt mærke kroppen bliver noget brugt af sådan 2 graviditeter tæt på hinanden og så en tumling på 1,5 år oven i hatten. Men ville nu heller ikke undvære noget af det for noget som helst i hele verden :-)

  SvarSlet
 4. Hvorfor har vi ingen babyer mere!!! eller det ved jeg nu godt, 3 er rigeligt til os, men når man ser sådan en lille størrelse babytøj så er det nogen gange man drømmer tilbage. Dejligt snart at kunne gå på barsel :o)

  SvarSlet
 5. Hi hi, ja det var lige netop også det første jeg tænkte da jeg for nogle måneder siden købte disse dragter til min dengang ufødte Alfred - de er da alt for små!!
  Men jeg kan berolige dig med, at selvom Alfred var en stor basse på 3900 og 56 cm., så er han først lige ved at vokse ud af denne størrelse nu, hvor han nærmer sig de 6 uger :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 6. Åh de er bare SÅ skønne de dragter...har også set dem hos Ulla! Og de står højt på ønskelisten til lillebror...vil SÅ gerne ha en dragt i brun med hvide hjerter - de er über skønne...

  Hun ved lige hvad det hitter, hende Ulla...og det gør du bestemt også:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Den dragt er jo uimodståelig sød.....rigtig KRAM til lille ny baby - lige før jeg må gå hen og ændre min beslutning om at to er nok *GG*

  SvarSlet