Julehjerter

I min lille føljeton om julepynten i vores hjem, vil jeg i dag vise jer de to forskellige slags julehjerter jeg har pyntet op med.

2010
2009

De første kender I, for det er de Liberty-julehjerter du også kan vinde 4 af i min give away. Sidste år havde jeg dem hængende i disse sølvgrene, og det blev jeg aldrig helt tilfreds med.I år har jeg i stedet sat dem i nogle troldepil-grene og det ser virkelig godt ud, synes jeg selv. Hvert enkelt hjerte kommer meget mere til sin ret på denne måde.De andre julehjerter vi pynter op med herhjemme, har jeg haft i en del år efterhånden. Det er nogle min mor har syet og er i en noget mere julet stil end Liberty-hjerterne. De har også fået et par trolde-grene at hænge i og står rigtig fint i en bordeaux Megamusel-vase og matcher de to filtnisser i vores hjørnevindue i stuen.


Hjerterne er klippet ud af forskellige bomuldsrester, lagt bamsevat imellem og så syet sammen fra retsiden af, så de får et lidt råt look i kanterne. Meget simpelt og meget dekorativt.

5 kommentarer

 1. Rigtig god idé med troldegrenene..:) Det ser godt ud..
  Jeg har også fået min sædvanlige leverandør af grene, gran mm (min far;) til at tage ekstra troldegrene med hjem i weekenden..
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Troldegrene er altid dekorative. Dine Libertyhjerter ser fine ud. Jeg har også lige klippet liberty hjerter ud som skal syes sammen til årets julemarked og nok også et par stykker til mig selv. Liberty bliver man aldrig træt af.

  SvarSlet
 3. Jeg kigger rigtig tit forbi og er vildt imponeret over din kreativitet...
  Jeg har nu endelig fået webshoppen op at køre og ville være super glad hvis du vil tage et kig og måske linke til mig?

  Ha' en super dag. Jeg kigger snart forbi igen.
  Trine

  SvarSlet
 4. Så fik jeg da trykket lige lovlig hurtigt på den knap. Linket til min butik er www.amtril.dk

  SvarSlet
 5. Jeg synes at troldegrenen i glasvasen med de fine hjerter er så skønt. Den buket ville jeg gerne adoptere :)

  SvarSlet