Header-justeringer

For ikke så længe siden præsenterede jeg jer for denne nye header til min blog, men det gik hurtigt op for mig, at jeg kun var småtilfreds med den. Overordnet kan jeg godt lide looket med de fritlagte billeder på bar baggrund, men der var et par ting ved selve udførelsen jeg ikke blev tilfreds med.

For det første, at skråbåndene slutter af mit i billedet og at der også er skåret i "pralerier"-billedet i enderne. Sommerfuglene, der faktisk er fra en wallsticker på Idas værelse, kunne jeg meget godt lide, men kunne ikke rigtig få dem til at stå helt skarpt og det irriterede mig. Desuden syntes jeg der manglede noget gult som kontrastfarve. Men da det jo er mig selv der havde lavet headeren, var det jo også bare op til mig selv at lave den om og gøre den bedre.

Derfor kan jeg nu - tadaa - præsentere denne nye banner. Jeg kan allerede mærke, at den er meget mere rigtig nu og formentlig bliver den hængende et godt stykke tid fremover.

8 kommentarer

 1. Hvor er den fin...tænkte ikke der var noget galt med den anden - den var også rigtig fin, men det er som om at headeren har fået mere dybde nu med gode farvekontraster. Er sikker på du bliver glad for den.
  Hvordan mon du fritlægger billeder fra baggrunden? Hvilket program har du brugt og laver du mon en DIY?

  SvarSlet
 2. Ja lav gerne en DIY den er super flot din nye header.

  SvarSlet
 3. Tak skal I have. Jeg har brugt Photoshop til at lave det i og tror ikke lige det er noget der kommer en DIY på, da det (i hvert fald for mig) er lidt mere kompliceret end jeg tror jeg kan beskrive det til en DIY.

  Jeg kender ikke nogle af de andre fotobehandlingsprogrammer, så ved ikke om man kan fritlægge i nogle af dem.

  SvarSlet
 4. Super flot banner. Det osser af at være persoligt og hjemmegjort, men er samtidigt professionelt. Jeg er iøvrig enig med dig i at det nye er bedre end det gamle. Sådan er det tit man skal arbejde list med tingene for at blive helt tilfreds. Hav en dejlig mandag.

  SvarSlet
 5. Ok. Det kunne jeg godt forestille mig, at det var. Jeg må se om jeg kan knække koden eller finde én som kan:)

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot...ligesom den anden:-) Jeg havde nu heller ikke bidt mærke i at der skulle være noget i vejen med den første udgave, men jeg kan da sagtens se at der er mere spil i farverne og dybde i den nye udgave.

  Dejligt at se, at man kan til stadighed kan ændre på tingene til man bliver helt tilfreds i stedet for at nøjes:-)

  Ha en dejlig mandag.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Den er blevet flot! Havde ikke lagt mærke til 'fejlene', men kan godt se det nu. Den nye er meget bedre:)

  SvarSlet
 8. Fint "Header" du har fået :)

  SvarSlet