Har du nogensinde tænkt på...


...hvor mange snekrystaller man kan lave ud af 1 pose Hama-perler? I så fald kan jeg nu give dig svaret: 5. I hvert fald i den størrelse som jeg har lavet dem her.Men så er der også 5 perler tilbage i posen.


Jeg er blevet så begejstret over min oppyntning i det ene stuevindue med de tidligere snekrystaller jeg har lavet, så jeg besluttede at lave endnu flere til lidt flere af vores vinduer. I køkkenet ser der derfor nu således ud med snekrystaller og juletræer. Senere i dag skal jeg have hængt op i mit hobbyrums vindue, men det bliver kun med krystaller.

11 kommentarer

 1. Hvor er de fine, får helt lyst til at finde perler og plader frem;-)

  SvarSlet
 2. De er bare super flotte, det er helt vildt.

  Nu ved jeg hvis der er 5 perler i min pose når jeg er færdig, så er de lavet rigtigt :)

  SvarSlet
 3. De er bare super fine de snefnug.. ja det kribler i fingrene og man får lyst til at lave perler..

  SvarSlet
 4. Det ser bare så fint ud!!
  Tror jeg skal lege med perler sammen med datteren i eftermiddag;)

  SvarSlet
 5. Skønt ser det ud. Måske der skal være perle-leg i aften.

  SvarSlet
 6. Dine perle-snefnug er vildt, vildt flotte! Jeg sidder nu og forsøger at efterligne dem, men jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvilke plader du laver dem på. Vil du afsløre det for mig?

  (Det er lidt pinligt at spørge om her i krea-blog-land, hvor I er så mange dygtige og kreative kvinder. Jeg er vildt imponeret og så misundelig over at det du kan lave!)

  SvarSlet
 7. Hej Henriette
  Du skal da bare spørge løs :-) Jeg har lavet dem på de sekskantede perleplader.

  SvarSlet
 8. 1000 tak for svaret! Jeg må straks i gang. Det ser simpelthen så flot ud, dit vindue : )

  SvarSlet