Færdig flagranke
Så blev min allerførste flagranke med hæklede flag færdig. Der er 13 flag på, for det var, hvad jeg havde garn til, men det blev også en meget passende længde synes jeg. Man kan jo altid lave flere til at sætte på samme juletræ eller hvor man nu vil pynte med dem henne.

Ida er på weekend hos sin mormor og morfar, så i dag skulle vi rigtig nyde at sove længe. Da kl. var 7:30 måtte jeg dog give op og stå op. Det der med dyb lang søvn hører efterhånden til sjældenhederne pga. den mave jeg slæber rundt på. Så jeg er stået op for at sidde og hygge med lidt morgenmad og fjernsyn, men selvom man så ikke har barn hjemme, så er det stadig primært børne-tv der bliver sendt lørdag morgen. Heldigvis ligger vi inde med alle Harry Potter-filmene og da vi senere i dag skal i biografen og se den nyeste i rækken er det en god anledning til lige at blive opdateret på sagaen, mens jeg arbejder videre på nogle af mine 4 andre hækleprojekter - dem skal I nok få set mere til efterhånden som de bliver klar.

God lørdag.

2 kommentarer

  1. Hvor er det blevet en flot flagranke. Kan i have en rigtig dejlig lørdag, det lyder som en rigtig hyggedag du har foran dig. Glæder mig til at se de nye hækleprojekter.

    SvarSlet
  2. Ej hvor er den bare super sød :)

    SvarSlet