Flagkoden er knækket


Så lykkedes det at få knækket koden til de der kædesting og jeg kan nu fremvise mit første lille splitflag til en kommende flagranke. Jeg blev inspireret til at komme i gang med dette længe ventede flagprojekt, efter jeg så Westmoses fine flag.  Opskriften på flaget har jeg fundet hos Karen Klarbæk. Hun har også en vejledning til at sy kædestingene på flagene som jeg afprøvede i går, men da lykkedes det mig altså ikke at knække koden og det blev noget værre mudderværk det jeg fik syet.

I dag har det så ligget og ulmet lidt i baghovedet hele dagen og med lidt fornyet vejledning fra Hendes Verden kastede jeg mig her til aften igen over kædestingene. Ved ikke om det var fornyet energi eller at se en anden vejledning, men teknikken sad der denne gang i første hug. Nu skal den bare finpudses, hvilket der gerne skulle blive rig lejlighed til med den lange flagranke jeg har i tankerne.

8 kommentarer

 1. Herligt det lykkedes ;0)
  Jeg har også haft en del problemer med de flag.

  SvarSlet
 2. Flot flag, nu kan du, så bare forsæt

  SvarSlet
 3. Elsker de dersens smukke flagranker...og det gir bare lige et helt særligt touch at de er hæklede!

  Godt gået at du fik knækket koden...sejt at man bliver ved når man har sat sig noget for, i stedet for at give op....godt kæmpet:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Godt kæmpet! ;-) Jeg har endnu en selv kastet mig over de hæklede flagranker, men en gang... ;-)

  SvarSlet
 5. Godt kæmpet :-) Jeg har brugt samme teknik som dig med kædesting kan jeg se (fandt det i en broderibog). Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
 6. Dejligt du har knækket flagkoden. Skynd dig at øve dig på flere...der kommer nemlig udvidede og nye modeller på min blog hele adventsmåneden.
  Måske du skulle få lyst til at lave flere nye ting i "Karen stil".

  Karen

  SvarSlet
 7. Jep, nogle gange er det godt med en god portion stædighed og så af og til også en lille tænkepause væk fra arbejdet.

  Mette: Ja, fandt også vejledningen på hendes verden ved at søge efter dem som broderisting.

  Karen: Du kan tro der er blevet hæklet flag her de sidste par dage, så der er rig mulighed for nu at træne kædestingene - det er jo slet ikke så svært, når først man har luret teknikken. Tak for en fin opskrift på flagene, glæder mig til at se de nye.

  SvarSlet