Aften-julepynt

Da jeg her i weekenden fik sendt manden på loftet efter den store kasse med julepynt, vil jeg i de kommende indlæg præsenterer små bider af vores jule-pyntning her i hjemmet. Udover det jeg har fået op her i weekenden, regner jeg bestemt med, at der også I år løbende vil komme nyt julepynt til.Det jeg vil starte med at vise jer hører delvist til i den nye ende. Det er de snekrystaller jeg lavede for noget tid siden i Hama-perler. Dengang fik jeg idéen om, at de skulle hænges op sammen med de hvide Herstal glaskugler jeg allerede havde. I går blev de så hængt op og looket er blevet helt som forventet. Snekrystallerne træder tydeligst frem, når det er blevet mørkt, derfor har jeg også først taget billederne her efter mørkets frembrud.


 

Noget andet der er rigtig fint efter mørkets frembrud, er de vinterklar altankasser, der nu også har fået lanterner, der kan tændes levende lys i når mørket falder på. Det er så hyggeligt at gå at kigge på inde fra stuen -næsten en bonus, at vi stadig ikke har fået sat gardiner op...9 kommentarer

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)
  Jeg er faktisk i fuld færd med at efterligne dine hama-julerier. Jeg blev så inspireret :)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor ser det godt ud med de flotte, flotte perle-fnug og glaskuglerne! Super :)

  SvarSlet
 3. hvor fint julepynt :)
  jeg kaster mig ned i kælderen i morgen efter mit julepynt jubbbiii

  SvarSlet
 4. Sikke fint julepynt, jeg får også lyst til at lege med perler! Også fint med vinterpynt og levende lys på altanen, det hygger i den mørke tid.
  KH Gitte

  SvarSlet
 5. Hvor ser det godt ud!!
  Lækkert look med det hvide i det mørke vindue..
  Er det almindelige perler eller mini du har brugt? (kan ikke lige umiddelbart vurdere størrelsen;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Bare så fint. Min store pige har også lavet perle-snekrystaller, som allerede hænger i hendes vindue. De er bare så dekorative.
  Mvh. Lena

  SvarSlet
 7. Ejjj nu bliver jeg nød til også og finde mit frem jo :)

  Er vild med dit, specielt de perle fnug :)

  SvarSlet
 8. Tak skal I have.

  Snekrystallerne er lavet med almindelig størrelse perler, da mine fingers finmotorik samt tålmodighed ikke rækker til mini-perlerne :-)

  SvarSlet