31+0


Jeg er i dag fulde 31 uger henne i min graviditet og ser her til aften således ud. Billederne blev godt sløret, da der ikke er så meget lys i gangen, hvor vores spejl hænger. Men synes ikke det gør så meget, da det camouflerer den egentlige kropslige volumen bare lidt...

Synes maven er blevet godt stor allerede, men min jordemoder har forsikret mig om, at den ikke er større end man kan forvente hos en 2. gangs gravid så kort efter sidste graviditet. Hvad der desværre også er forventeligt med 2 graviditeter så tæt på hinanden er de gener, der følger med. Jeg er derfor nu blevet sygemeldt frem til jeg går på barsel efter en tid med lidt for hyppige og lidt for kraftige plukveer. Det er nu den 2. uge jeg går hjemme og det er allerede blevet meget bedre. Kan også godt mærke, at min krop virkelig har brug for ekstra hvile nu, så har det faktisk rigtig godt med at gå hjemme nu. Og da det jo er lige op til jul, synes jeg nok jeg har masser af hyggeprojekter at få tiden til at gå med. Efter jul kan det så godt være tiden kommer til at føles lidt lang i den sidste ventetid. Men nu må vi se.

7 kommentarer

 1. Hejsa Mie.....Husk nu at tage det med ro også her i den travle tid.Som mor til 4 kan jeg jo kun sige det er skønt med de dejlige børn,også selvom det kan give nogen problemer men vi vendter på de kommer :-) Kram Else

  SvarSlet
 2. Skøn blog og smuk SMUK mave! Tænk, jeg er næsten helt skruk igen (selv mor til 1 dreng). Held og lykke til Jer, må den lille ny bidrage med masser af eventyr og må I huske at nyde hinanden i travle tider.

  Varmest Rikke-Louise,
  -din seneste følger/fan.

  Besøg mig hjertens gerne på http://www.prikkelangstrompe.com/.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt, at du kan mærke en god forskel på at gå hjemme nu. Og der er jo mange hyggelige ting at give sig til i december.
  Klem

  SvarSlet
 4. ..sikke en fin mave.. jeg er selv 27+0 idag og venter nr 4 og vil bare sige at du skal passe godt på dig selv..
  Hilsen lene fra www.leneskage-design.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg har netop opdaget din skønne blog ved at billedgoogle lækre hæklede dyr :D

  Hvor ser du SKØN ud - du bærer virkelig din graviditet flot!

  SvarSlet
 6. Uff hvor er du snart ved at være stor, hvis det er taget i november, det her.. hvornår har du termin? Jeg er halvvejs nu.. i morgen skal jeg scannes.. og forhåbenligt kan vi se et lille køn? Jeg er alt for nysgerrig..

  Nuvel... jeg må sige dig.. hold kæft du er eminent med dine hæklede dyr.. jeg har et lille flip med de hæklede sager lige nu.. måske fordi jeg ikke kan selv... men jeg må øve mig.. Kh C

  SvarSlet
 7. Tak skal du have Christina.

  Ja, billedet er taget 30. november. Jeg har termin 1. feb., så der er lidt uger endnu at blive rigtig stor på.

  Vi fik også kønnet at vide (pige igen :-)) så kan sagtens følge din nysgerrighed :-)

  SvarSlet