Store tanker om egne evner


Man skal som sagt ikke sætte sit lys under en skæppe (hvad det så end er?) og jeg har tænkt mig at lave et baby-/legetæppe med en kæmpe applikation på efter denne skitse. Og nej, jeg har ikke lavet noget lignende før. Jo altså jeg har lavet applikationer før, men "kun" i mindre skala på tøj, tasker ol. Men det er vel bare med at have nogle ordentlige skitser, vlisofix og tålmodighed nok (?!).

Jeg vil kaste mig over projektet straks efter min scanning på torsdag - det er alligevel et for stort projekt til at satse forkert på det enten tøsede eller drengede look.

10 kommentarer

 1. Ih det blir da så fedt de tæppe - spændende om det nu også er en pige I venter jer :)

  SvarSlet
 2. Har også før i tiden lavet store tæpper med applikationer. Bare et forslag: hvis du kan dele det op i felter, som sys sammen bagefter, bliver det SÅ meget nemmere - og man har mulighed for at rette op på fejl ved simpelthen at sy et nyt felt. Held og lykke med projektet :) hilsen Conny

  SvarSlet
 3. Det tror jeg blive rigtig fint, glæder mig til at se det færdige resultat. Da jeg så din tegning tænkte på, at den også ville egne sig godt til et broderi som f.eks. kunne indrammes eller bruges på en pude.

  SvarSlet
 4. Tror det blir rigtig flot. Der er bestemt heller ingen grund til at sætte dit lys under en skæppe...jeg er sikker på du klarer opgaven til UG!! Blir spændende hvad scanningen på torsdag viser:)

  SvarSlet
 5. Christina; Ja, jeg er også ret spændt nu, selvom jeg jo også selv havde tænkt det var en pige, så blev jeg alligevel ved med at tænke - hvad nu hvis? Så det bliver super med en helt klar bekræftelse.

  Conny; Super god ide med at lave det i felter, det havde jeg ikke tænkt på, men kan da godt se det vil gøre det noget mere overskueligt at sidde og sy i.

  Gitte; ja, man kunne selvfølgelig også prøve at kaste sig ud i broderi-design. Synes faktisk de kan være rigtig søde til børneværelset, når de bliver sat i nogle lidt moderne rammer er det en fed kombi.

  Malene; tak for tiltroen :-) Glæder mig også til torsdag.

  SvarSlet
 6. Uh, hvor spændende! Det er altså nogle gange godt at kaste sig ud i noget vildt og nyt - men er nu sikker på, du sagtens kan lave dette tæppe. Jeg glæder mig til at se det! :-)
  Jeg har i øvrigt selv i dag set den fineste fødselsdags-bordløber, som jeg drømmer om (og samler mod til) at kaste mig ud i :-)

  SvarSlet
 7. Kaere mie
  Sikke et stort projekt, men ja med taalmodighed naar du sikkert i maal. Tusind, tusind tak for den fine bold vi vandt. Den ligger nu i vindueskarmen paa boernekraeftafd. I skejby og goer stuen lidt mere hjemmelig. Tusind tak:)

  SvarSlet
 8. Louise; ja det er spændende og tak for tiltroen :-) Er nu også (endnu) sikker på jeg sagtens kan lave det.

  Kathrine; godt at bolden er nået frem. Håber den og I snart kan flytte hjem igen til de helt hjemlige rammer. Rigtig god bedring til Elias.

  SvarSlet
 9. Glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 10. det kan du da sagtens, Mie! Med en god skitse kommer man langt det meste af vejen. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat.

  SvarSlet