SolopgangI går skrev Rakel dette indlæg, om at nyde sin nærhed. Pudsigt nok havde jeg selv samme morgen været oppe og forevige dagens solopgang, der på det nærmeste lignede et ildhav her over Frederiksberg (der selvfølgelig ikke kommer helt til sin ret her på billederne).

Min nærhed ser ganske vist anderledes ud end Rakels, og jeg er typen der finder ro i midt i mængden af mange mennesker, men i går fandt jeg også tid til at stoppe op og nyde den.

3 kommentarer

 1. Wow, og når fotoet ikke engang yder den retfærdighed: wow wow.
  Jeg prøver også at finde så meget ro som muligt midt i mylderet af mennesker, desværre kan det være svært nogle gange med alle de lyde og indtryk i storbyen. Jeg værdsætter en tidlig morgen eller halvsen aften løbetur :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt.. jeg tog et billed i går som jeg lagde ind på min blog om solopgangen her..var bare såå smukt..

  SvarSlet
 3. Hold da op - sikke et super flot billede...!! Man kan blive helt betaget af hvor smuk naturen kan tage sig ud:-)

  Og du har helt ret, man skal huske at nyde sin nærhed...jeg glemmer det af og til, for jeg syns altid der er fart over feltet og egentlig er man jo tit på vej til "det næste nu" fremfor at nyde det NU man er i!! Men så er det godt med en reminder - som f.eks. dit fine indlæg her:-)
  TAK for det og ha en dejlig søndag.
  Kh. Malene

  SvarSlet