På med de lyserøde briller

Nu kan jeg uden den mindste tvivl i sindet tage de lyserøde briller på, når det gælder diverse forberedelser til Baby#2. For der var ingen tvivl til scanningen i går, det er en pige! Jeg fik selv vist, fremhævet og forstørret en del billeder af beviset mellem benene af scanningsjordemoderen. Hun var på intet tidspunkt i tvivl og tænkte sikkert, at jeg i hvert fald heller ikke skulle gå derfra med tvivl om kønnet. Nu hed det jo også en "kønsscanning" det jeg var til.

Men det blev da også til en masse billeder af andre ting, bl.a. denne lille hånd.

Det runde til venstre er kroppen set i et tværsnit.

Jeg er rigtig glad for, at jeg gjorde det og det var en rigtig hyggelig oplevelse bare at få lov til at ligge og kigge, kigge og kigge på det lille væsen inde i maven og ikke mindst at få stillet min nysgerrighed fuldstændigt angående kønnet.

11 kommentarer

 1. Tillykke... Så er det jo bare med at gå igang med alle de lyserøde/pink/røde/blomstrede drømme... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 2. Uh, tillykke med lillesøster! Jeg venter spændt på at ses med min søster i eftermiddag og høre om jeg skal være moster til en lille pige eller dreng :)

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke - Åhh det er jo altså så meget sjovere at være kreativ til en lille prinsesse :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke. Så må du igang med at tænke pigenavne...

  SvarSlet
 5. Altså, stort tillykke med det :) Og hvor dejligt at få det at vide med sådan en sikkerhed! Så kan du jo gå igang med aaaaalle forberedelserne! Tillykke, tillykke :)

  SvarSlet
 6. Pi Andrea; ja jeg var jo gået lidt igang med de tøsede ting, men kunne alligevel mærke jeg holdt mig lidt tilbage, for hvad nu hvis? Men ikke længere :-)

  Mette; ja det bliver spændende, utroligt så nysgerrig man kan blive :-)

  Sofie; har faktisk prøvet at gå og overbevise mig selv om, at jeg også kunne lave en masse fine drengeting, men må alligevel indrømme at på kreafronten er jeg nok alligevel bedst til det tøsede. Måske fordi man til piger kan slippe af sted med det meste også det som er mere drenget, det kan man ikke så godt den anden vej rundt (synes jeg i hvert fald).

  Henny; pigenavnene er tænkt og diskuteret. Det ville være værre med et drengenavn, dem kan vi slet ikke finde nogen vi synes rigtig godt om, men det blev jo så heller ikke aktuelt i denne omgang.

  Anne; tak skal du have. Ja det er faktisk rart at være helt sikker i sin sag. Når nu jeg er sådan en som gerne vil vide kønnet på forhånd så virkede det også mærkeligt kun at have fået et gæt på hvad det var.

  SvarSlet
 7. STORT tillykke med lillesøster, det er så stort :)

  Og fantastisk billede, lillepigen ligger der og vinker ud til jer :)

  SvarSlet
 8. tillykke med lillesøster og rigtig god fornøjelse med alle tøse kreationerne( som vi jo glæder os til at se billeder af )

  SvarSlet
 9. Tillykke med det:) Det er virkelig dejligt at få det at vide med stor sikkerhed. I Århus var der heller ingen tvivl. Vi skal også have en pige. Hurra for det:)

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med en dejlig prinsesse, glæder mig til at se hvad du finder på af fine ting til hende ;-)
  Jeg har jo selv lige fået en skøn pige og har allerede købt tyld skørter og vinger til hende (der går så lige lidt tid før hun kan komme i det) men måtte bare købe det.

  SvarSlet