Lidt retro til Baby#2

Sidst jeg var hjemme hos mine forældre og ledte det gamle dukketøj igennem for tøj til Idas dukkebarn, fandt jeg også denne lille babytunika. Kunne det mon være et Graziela-print?


Det er min moster, der har syet det til min kusine da hun blev født og så er det åbenbart senre blevet brugt til dukketøj. Der var også et par blebukser til.


Fandt også en i gul.Ved ikke hvor anvendeligt sådanne forklæde tunikaer er til en lille baby, men nu er de blevet vasket og lagt i skabet med ting til Baby#2 (som udover disse tunikaer indtil videre kun indeholder lagen og stiklagen til barnevognen).

4 kommentarer

 1. Hi-hi - det er da en god begyndelse!

  SvarSlet
 2. Det er da noget fint 'dukketøj'. Baby#2 bliver stangsmart.
  Men ja, kjoler er måske ikke så praktisk før de kan gå, men det er da sødt - og det skal man altså ikke undervurdere - sagde drengemoderen, som aldrig må give sin dreng noget sødt på, for han er en sej dreng:)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde de tunikaer!!!
  Med en langærmet body og et par strømpebukser vil de da helt klart være anvendelige :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Eeeej hvor er det nogle søde ting du har fundet frem fra gemmerne...er der noget bedre end skønne sager og minder fra ens egen barndom, som man kan tage med sig videre??

  Kommer i tanke om at min mor havde noget med til mig i samme stil forleden dag...jeg må hellere tage et par billeder og smide på bloggen i dag:-)

  Ha en dejlig tirsdag.
  Kh. Malene

  SvarSlet