Lidt nyt til Baby#2

Min øjne trængte efterhånden til at se på noget andet end mit igangværende patchworktæppe (som ellers skrider støt fremad), så i går aftes fik jeg lavet min første ting til Baby#2. Det blev til et sæt babysengetøj i det røde Libertyprint Mitsi.Da jeg ventede Ida drømte jeg også om et babysengesæt til hende i Liberty, men blev lidt for nærig (hun endte dog alligevel med en del sengetøj i nogle heller ikke helt billige stoffer, så måske det kunne være gået lige op). Men for noget tid siden lovede jeg mig selv, at hvis jeg skulle have en pige til, så måtte hun godt få sengetøj i dette print. Desuden var jeg så heldig at få et gavekort til Malika & Rosa i fødselsdagsgave, som jeg har købt stoffet for.Derfor blev der også stof nok både til dyne og pudebetræk, lidt til at lave bånd til bendler og så er der endda stadig en en lille bid tilbage til at sy noget af enten til Ida, Baby#2 eller måske begge.


Baby#2 er nu begyndt at sparke rigtig godt til inde i maven, så manden nu også har fornøjelsen af at mærke hende en gang i mellem. De der små spark synes jeg er noget af det bedste ved at være gravid og tror aldrig jeg bliver træt af dem.

8 kommentarer

 1. mmmm.... Det er bare det allersmukkeste libertyprint. Men det er så dyrt, altså.... God idé med at ønske gavekort til Malika&Rosa.
  Man kan da kun få søde drømme i det sengetøj:o)

  SvarSlet
 2. Jeg har syet sengetøj til begge mine drenge i liberty, og det har absolut aldrig fortrudt - det er så skønt at putte dem i det. Hvor er det også et fint print:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det sengetøj bare smukt!!!
  Ja, det er fantastisk at være gravid og det er så dejligt livsbekræftende at mærke den lille sparke rundt inde i maven - jeg bliver heller aldrig træt af det... Jeg har prøvet det 4 gange og synes det er meget sørgmodigt at jeg nok højst sandsynligt ikke kommer til at prøve det igen - men man skal jo stoppe et sted, ik?? ;)
  Kh Tina

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint! Utrolig smukt print...
  Jeg har det også lidt med nærigheden på det punkt, men hvor er det bare lækkert!!
  Skønt med små spark... En af de bedste ting ved graviditeten;)
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Super smukt stof... :o)
  Og ja spark og venden rundt var også det jeg nød mest ved at være gravid... :o)

  SvarSlet
 6. hej Mie

  åååhh så fint det stof er .... Det måtte da godt ligge i min stofkasse :) -
  ja tiden flyver - inden vi ser os om så er Ida blevet storesøster :)
  kh

  SvarSlet
 7. Ja, hvem ville ikke gerne ligge og putte helt indhyllet i det lækre Liberty. Men til sengetøj større end til baby'er, der sætter min pengepung altså grænsen :-)

  SvarSlet
 8. Lækker lækker print...og ja jeg giver dig helt ret - det er bare dyrt (FOR dyrt!!) at købe alle de lækre materialer og prints til alle de ting man gerne selv vil lave...

  Så jeg kan godt forstå at du blev glad for et gavekort til Malika & Rosa - det er også mit ynglings stof-sted:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet