Hvad fjollede gravide har lyst til

Jeg har besluttet mig for at få lavet en ekstra kønsscanning af Baby#2. Manden synes jeg er håbløst fjollet, ramt af graviditetskuller og sikkert en masse andet han ikke siger højt. Men da jeg igen i morges lå vågen fra klokken 4 af, kom jeg til den enighed med mig selv om, at hvis det virkelig er det jeg har lyst til, så er jeg altså voksen nok til at bestemme, at det må jeg godt. Graviditetskuller eller ej!

Baby#2 til 12-ugers scanning
Jeg havde også stor lyst til at få lavet en ekstra scanning da jeg ventede Ida, men da undlod jeg at gøre det, dels fordi manden synes det var fjollet, dels pga. prisen og nok især fordi vi da havde fået meget sikkert at vide til 20-ugers scanningen, at det var en pige vi ventede. Denne gang fik vi jo som sagt kun at vide, at det umiddelbart lignede en pige, men da hun ikke rigtig kunne komme til at se det ordentligt, kunne vi da have et enkelt drengenavn i reserve. Og jeg vil altså bare gerne vide sådan nogle ting med sikkerhed, da jeg ikke er specielt god til uventede overraskelser. Og tænk nu, hvis det er en dreng og jeg så kun har fået lavet pigeting? Desuden kan jeg (ligesom de fleste gravide kvinder, tror jeg) godt lide at blive scannet og få et lille kig ind til den lille i maven. Så hvorfor ikke gøre det man har lyst til, når nu man har mulighed for det?

Baby#2 til 20-ugers scanning
 Derfor skal jeg nu scannes igen i næste uge, bare sådan en lille hurtig og billig kønsscaning i 2D for at få stillet min nysgerrighed og trang til at se til den lille. Det må jeg godt, det har jeg nemlig selv sagt!

12 kommentarer

 1. Ja, det må du og hyg dig med det!

  SvarSlet
 2. Sådan! Jeg har også påråbt mig retten til at få en ekstra scanning hvis jeg på et tidspunkt bliver utålmodig.
  Nyd din scanning rigtig meget:-)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig må du det! Og du skal nyde det, der er jo ikke noget bedre ;)

  SvarSlet
 4. Ja da - afsted med dig! Men det der med en uventet overraskelse; altså enten er det jo en dreng eller en pige, så HELT uventet er det jo ikke ;-)

  SvarSlet
 5. Det må man helt bestemt gerne, og jeg kan afsløre at jeg skal afsted til det samme i næste uge;) Det ER altså bare rart at vide!

  SvarSlet
 6. Det er godt med opbakning fra jeres side - må vise manden jeres kommentarer :-)

  Polka - det vil jo være lidt en uventet overraskelse, hvis vi går og tror det er en pige og så det ved fødslen er en dreng:-) Men ja, til selve scanningen er det jo ikke så uventet.

  SvarSlet
 7. Bare gør det!!! Synes ikke du er fjollet !

  SvarSlet
 8. Ja, afsted med dig som de fleste jo siger herover. Hvis det er det du har det bedst med, er det det, der er det bedste.

  SvarSlet
 9. Så klart du skal gjøre det!! Fikk sikkert åtte scanningner jeg :) men det kostet altså ikke så mye ettersom jeg fikk litt spesiell oppfølging fordi vi hadde prøvet så lenge. Og hver gang syntes jeg det var så flott å se det lille mennesket :) Men jeg ville ikke vite om det var pige eller dreng, for jeg liker overaskelser :)

  God scanning!!

  SvarSlet
 10. Ja, nu er jeg ikke og har ikke været i situationen selv, men tror jeg ville dø af nysgerrighed, hvis jeg ikke vidste det. Men kender flere par, hvor manden slet ikke har villet vide kønnet, og så har de ikke fået det at vide. Men altså hvis man først har fået det at vide sådan nogenlunde sikkert så ville jeg da også gerne være 100% sikkert og få det undersøgt igen. Det må være mærkeligt at forberede sig på det ene køn og så kommer der noget andet. Så "go girl"!!!

  SvarSlet
 11. Hurra, for din egen voksne beslutning - hihi.
  Selvfølgelig skal du da have den scanning. Jeg ville heller ikke kunne holde ud ikke at være 100% sikker på kønnet.
  Hernede i Tyskland, bliver man dog scannet hver 3. uge i første trimester og hver 2. uge i 2. og 3. trimester, så jeg har vist fået stillet nysgerrigheden mht. at kigge ind til loppen ;o)
  Pøj pøj med det.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 12. Når du har det bedst med at få mere vished, så kan det da bare gå for langsomt med at komme afsted til scanning. :o)

  Selv blev jeg scannet 3-4 gange ekstra under graviditeten, så selvom jeg synes at en 3d scanning lød spændende, så fik jeg så rigeligt stillet min nysgerrighed med de planlagte seks scanninger...

  Ulla - Det lyder sørme vildt! Faktisk tænker jeg at det næsten må være svært at få tid til alle de scanninger?!

  SvarSlet