Færdiiiig!

Det var nemlig slet ikke svært at strikke den lille vest til Ida. Jeg startede lørdag eftermiddag og er i dag onsdag blevet færdig med den, og det på trods af, at jeg har måtte pille lidt op to gange fordi jeg havde lavet forkert. Men det hjalp selvfølgelig også på strik-processen, at jeg havde en hel sygedag på sofaen i går, hvor jeg, når ikke jeg sov, kun sad og strikkede (og på pind 4,5).


Jeg har fået helt mod på at lave en til. Måske i en mere julet farve, der kan passe til det jule-outfit jeg går og planlægger at sy til Ida? Den er dog blevet lidt stor så vil lige afvente første vask førend jeg kaster mig ud i endnu en i samme størrelse (har lavet en str. 2 år og Ida er jo også kun 16 mdr.).
Så vil roligt anbefale opskriften videre - også til de ikke helt ferme strikkere som jeg selv. Du kan finde opskrift og garn lige her.

8 kommentarer

 1. Rendyrket pral!!
  Fantastisk resultat!

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er den vest sød og den passer hende perfekt! Og sikke en pragtfuld lille pige. Hun ser ud til at være en lille spilopmager med det glimt hun har i øjnene - dejligt ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare så :) Jeg kan desværre slet ikke strikke :(

  SvarSlet
 4. Næh hvor er den blevet fin :) Ihh altså får også helt vildt meget lyst til at lære at strikke. Det må blive næste projekt, altså sammen med patchwork. Hm, ja der er jo nok at give sig til.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare sød den vest!
  Og så fin på din lille pige:)

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er den fin! Og nøj, hvor er du bare hurtig!!!

  SvarSlet
 7. Hvor blev den bare super sød, så har jeg vist ikke flere undskyldninger for at udskyde processen :) - ja, det skulle da lige være, at jeg ikke ved, hvem der skal have den, når den blir færdig :)

  SvarSlet
 8. Hi, I absolutely love your blog, you are also very pretty! keep up with the great work:)...and beautiful baby!

  can you check out my blog/or follow it at

  vyile.blogspot.com


  thanks,
  Shelly :)

  SvarSlet