Forskellige hæklede firkanter

Inspireret af andres bloggerier om alternativer til de hæklede oldemor-firkanter, vil jeg lige vise et par af de forskellige hæklede firkanter jeg har haft lavet gennem tiden.

De første er blomsterfirkanterne. Har primært lavet dem i enten mohair eller uld/strømpegarn til sjaler. Prøvede også at lave nogle i bomuld med henblik på at lave et tæppe, men det var de ikke så egnede til, da kanterne ligesom er for tynde til det synes jeg.

Da Ida var nyfødt gik jeg igang med at hækle disse lilla firkanter med tanke på et lille babytæppe. Men da jeg allerede havde to i forvejen i oldemor-firkanter, blev jeg aldrig færdig med det. Så indtil videre har jeg en masse af disse firkanter liggende i skuffen.

Nu tror jeg imidlertid at tiden er ved at være moden til at lave et babytæppe til den nye baby. Tæppet skal primært bestå af lilla firkanter, men tror det skal kombineres med enkelte firkanter i andre farver, evt. gammelrosa.

6 kommentarer

 1. Hvor er de fine, jeg er selv i fuld gang med at hækle til to forskellige tæpper! Jeg er helt vild med din abe, jeg har lige printet opskriften ud, super gave idé til alle de gravide veninder :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de blomsterfirkanter bare lækre! Er det et mønster du selv har lavet eller er det noget man kan få fingre i?

  Hilsen Henriette

  SvarSlet
 3. Vilka fina fyrkanter! Det är som sagt kul med lit eomväxling från den "vanliga" mormorsrutorna!

  SvarSlet
 4. Tak, tak

  Henriette; Jeg skal lige prøve at finde ud af hvor opskriften er fra og om det er en jeg kan tillade mig at skrive ind på bloggen eller om jeg kan linke til den.

  SvarSlet
 5. Hvor er de blomster bare flotte, jeg er helt tosset med de lilla.
  Hvis opskriften kan deles, vil jeg vildt gerne have den.

  SvarSlet