Er snart klar med en opskrift


Til alle I hæklehungrende abe-elskere, der har efterspurgt en opskrift på aben her, kan jeg nu glæde ved at sige, at jeg meget snart ligger opskriften ud til jer her på bloggen.

Jeg må indrømme, at jeg har haft mine betænkligheder ved sådan officielt at publicere opskirften. Men er nået frem til, at det er helt i orden, da det jo er en opskrift "fundet på" af min veninde som jeg så har rettet lidt til, og så skulle der vel ikke være noget bøvl med ophavsret osv. Mange af de andre dyr jeg laver, kan du finde opskrifterne på i denne bog.

En anden ting jeg har tænkt på er, om jeg nu var ok med, at en masse andre kunne lave "min" abe uden, at jeg egentlig for noget for det. Og her er jeg noget frem til, at det jo er en stor credit i sig selv, at så mange af jer synes aben er så fin, at den er værd at gøre efter.

Så inden weekenden er omme skal I nu alle sammen få mulighed for at slå jer løs og lave jeres helt egne Praleri-aber (som jeg forhåbentlig får en masse links til billeder af, når de er færdige).

8 kommentarer

 1. Fedt at du vil dele, og jeg glæder mig til at forsøge mig med en Pralerri abe.

  SvarSlet
 2. Nøøj det vil jeg glæde mig til;0)
  Der er mange der har beundret den grønne abe jeg vandt ved dig;0)

  SvarSlet
 3. Dejligt du vil dele:) Og jeg er sikker på, at du modtager en masse billeder og links til Praleri-aben! Det synes jeg folk er rigtig søde til at huske.

  SvarSlet
 4. Dejligt du har lyst til at dele! Især når det nu ikke er nogle du har lyst og mulighed for at lave på bestilling. Jeg vil i hvertfald glæde mig til at lave en Praleri-abe. Der ér nu også noget helt særligt over at få lov at lave det selv ;-)
  God weekend!

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk aldrig prøvet at hækle, men din fine abe har givet mig lyst til at give det et forsøg. Glæder mig til at få opskriften - og du skal selvfølgelig nok få et link til billede af resultatet, hvordan det end bliver :)

  SvarSlet
 6. Hej Mie
  Det lyder fantastisk - jeg har lige lavet en abe - aben fra stof og stil. Og den slap jeg bestemt ikke heldig fra du kan se den på min blog hvis du har lyst. Din er noget slankere og jeg vil med glæde forsøge mig med at producere den.
  Glæder mig meget til opskriften.
  MVH Jette

  SvarSlet
 7. Super skønt du vil dele, for den er bare dejlig :)
  Jeg har også brugt bogen lidt til at hitte på. Den er bare så god den bog :)
  Hav en god weekend
  KH Micha

  SvarSlet
 8. Sikke da en glædelig overraskelse. Jeg har uden held forsøgt at finde et mønster på en abe der var bare halv så sød som din, så jeg ser frem til at kunne gøre din efter.

  Glæder mig til du er klar med opskriften :)

  Hilsen Henriette

  SvarSlet