En gang skal jo være den første: Super hurtig, lækker og nem æbletærte

Opskrifter og madlavning generelt er som regel ikke noget, jeg bruger spalteplads på her på bloggen. Af den simple årsag, at det heller ikke er noget jeg bruger særlig meget tid på ude i det virkelige liv. Det er ikke sådan, at jeg hader at lave mad, jeg gider det bare ikke rigtig og jeg synes der er så mange andre hyggelige ting jeg hellere vil bruge min tid på i stedet.

En gang i mellem kommer husmoderen dog op i mig og jeg går til gryderne. Men stadig i et begrænset omfang, hvorfor denne her kageopskrift er lige noget for mig - og nu kan den altså også blive for dig. Fra start til slut tager den nemlig kun ca. 30 minutter og smager ganske dejligt. Desuden er der ikke noget fedtstof i dejen, så ser man bort fra mængden af sukker og den creme fraiche, der smager så fortræffeligt til, ja så er den jo heller ikke så usund - der er jo også æble i.Så nemt er det:
 • De 125 gr. sukker piskes sammen med 2 æg
 • 75 gr. mel røres i
 • Hæl dejen i et smurt fad
 • Skræl 2 æbler og skær dem i både
 • Fordel æblebådene over dejen
 • Drys med kanel og sukker
 • Bag tærten i 20 min. ved 200 grader
 • Server med creme fraiche eller alternativt flødeskum eller is

Velbekomme

Tak!

4 kommentarer

 1. På lørdag har jeg 35 min. (ja, det lyder underligt men sådan er det) at bruge på Gammel Kongevej. Hvor vil du anbefale mig at kigge ind?
  Altså jeg ved der er mange skønne butikker men er der evt et par "Must-see"?
  (Jeg håber det er OK, at jeg spørger...)
  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 2. uhm Mie

  det var lige hvad jeg lige kunne spise .....
  - men det bliver jo så ikke lige nu :( -
  årgang96 blev også lækkersulten så han er gang med poppe ...... dejlige lune popcorn.....
  kh og tak for opskriften :) skal prøves

  SvarSlet
 3. Loppe; det er selvfølgelig helt ok at du spørger. Synes ikke der er specielt must see butikker på Gl. Kongevej, eller også er det fordi jeg efterhånden kender dem alle sammen lidt for godt :-) Men til børn er Prik en meget sjov og anderledes legetøjsbutik. Jeg har linket til den i mit indlæg fra i dag om "Duddu er tilbalge!". Der ligger også en der vist nok hedder MilleLiva med forskelligt interiør bl.a. tapeter, Rice-ting osv. Hun sælger også lidt Liberty-tøj. Men det kommer jo helt an på hvad du har lyst til at kigge efter.

  Marianne; fik da også selv helt lyst til nogle salte popcorn oven på den søde kage ;-)

  SvarSlet
 4. Tak for svar! Jeg må tjekke Prik Og Milleliva! Der er desværre nok heller ikke tid til så meget mere. Mener også at Wilferts ligger der... Jeg kommer ind med fire-toget, kan du nok forstå.
  Sig endelig til hvis du skal til Odense/Kerteminde, så skal jeg hjælpe med en shoppe-guide.
  Loppe.

  SvarSlet