1 ekstra time

Hvordan er det lige man får stillet børns indre ur en time tilbage? I stedet for at sove 1 time længere, valgte Ida i morges at vågne 1 time tidligere end hun plejer - hvilket jo så blev til 2 timer, når man stiller om til vintertid. Jeg var heldigvis gået tidligt i seng så var nogenlunde frisk til at tage hul på dagens ekstra morgentime. Men alligevel 5:30, det er meget tidligt, især når det så oven i købet forvandler sig til 4:30!Jeg har blandt andet fået klippet velourstof ud til en ny kjole til Ida i samme snit som denne kjole. Den stribede velour gør bare, at den får et knap så romantisk look som den anden. I lukningen skal jeg bruge disse knapper som jeg vandt i en give away for snart lang tid siden hos Krudtuglens Mor. Nu skal jeg så bare lige finde en ekstra time til at få den syet i.

3 kommentarer

 1. Åh, ups.
  Så er det nok dårlig timing at fortælle dig at jeg har tagget dig i en blogleg? :-)

  http://junettebay.blogspot.com/2010/10/mit-hjem-min-arbejdsstation.html

  SvarSlet
 2. Kender følelsen, for det er dælme tidelige og vi er super lykkelige hvis Magnus sover til kl 6.30 YES!!! Men det er nu sjældent... Han er morgenmenneske og jeg er meget spændt på hvornår han vågner i morgen! :D
  Rigtig god søndag til dig! :)

  SvarSlet
 3. Sjovt nok gør min søn det samme, og så modsat når vi skifter til sommertid, så holder det altså hårdt med rutinen:-)

  SvarSlet