Voksen?

29 år slog klokken i morges, da jeg vågnede. Jeg kan huske, at jeg engang syntes, at 29 var en meget voksen alder, men jo ældre man bliver jo højere rykker baren for "gammel" også op ad, synes jeg.Da jeg sad i S-toget i morges kom jeg til at tænke på, om jeg nu syntes jeg var blevet voksen. Med mand, barn og nr. 2 på vej burde man jo være godt på vej til det. Men det slog mig, at det på trods og selvom jeg var på vej til noget så voksent som et arbejdskursus, så føler jeg mig ikke mere voksen, end at jeg føler mig lidt snydt for et eller andet, når jeg ikke bliver vækket med flag og gaver på min fødselsdag. I stedet blev jeg vækket af et febervarmt, snottet og grædende barn, hvis fødder jeg har ligget med i hovedet det meste af natten. Det er bare ikke helt det samme. Men det er vel alt sammen noget, der hører til det der voksenliv.


I aften står den på sushi og hjemlig hygge og et forhåbentligt knap så sløjt barn. Så lur mig om ikke jeg kommer til at føle det lidt som fødselsdag alligevel.

17 kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen! Håber du får en helt fantastisk dag og at lillepigen har det bedre...

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen:-) Håber den bliver skøn!

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen. jeg kan trøste dig med at vi her i huset også har et fødselsdagsbarn, dog kun på 8 år idag, men som er hjemme fra skole med feber, snot og hoste. Vist heller ikke lige det han havde ønsket sig.
  Ha en god dag :o)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen! Håber det er en dejlig dag, og at du/I får en skøn og hyggelig aften :-)

  Dertil må jeg tilføje, at jeg også langtfra føler mig voksen selvom mange ting omkring skriger "voksen!"... Barn nr. 2 på vej... Hus... Pligter.. osv. ;-)

  God bedring med lillepigen!

  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen. Håber det bliver en dejlig en af slagsen ;O)
  Kh susan

  SvarSlet
 6. hej Mie

  Hvis jeg kunne ville jeg da ha´flaget og sunget fødselsdagssang for dig i morges :) Kæmpe stort tillykke med dagen og 29 er da ingen alder :) Håber I får en dejlig aften og at Ida hurtigt bliver frisk igen ....
  kh

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med fødseldagen. Og nej, gammel er du ihvertfald ikke ;)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med dagen!!!
  Man bliver aldrig for gammel til at skulle fejre fødselsdag som da man var barn. Jeg insisterer selv på hjemmebagte boller og varm cacao om morgenen på min dag, men har ikke noget lille, så endnu er det helt på mine præmisser ;)
  God bedring med den lille

  SvarSlet
 9. Tillykke med fødselsdagen ;)

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med dagen Mie..:)
  Håber den har været skøn.. 29 er ingen alder - og som du selv nævner - så rykker 'grænsen' jo hele tiden, så vi blir' ved med at være unge..;)
  Håber lillepigen har det bedre..
  Nyd resten af aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Hip, hip hurraaa... Stort tillykke med dagen - håber den har været skøn! :)

  SvarSlet
 12. St stort tillykke med fødselsdagen og god bedring til barnet:-)

  SvarSlet
 13. Et forsinket fødselsdag herfra - håber du havde en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet