Sytråd med styr på


Lige siden jeg fik mit hobbyrum har jeg drømt om at få realiseret denne idé til ophængning af mit sytråd. Idéen er faktisk ikke min egen, men min mors. Hun har nemlig i lang tid haft alt sit sytråd hængende på søm på to rækker, en med sytråd og en til undertrådene, lige bag hendes symaskine. Og jeg synes det er smadder smart. Ikke noget med at rode rundt nede i en kasse med alle sytrådene i og et langt større overblik over hvilke farver man har og hvilke der allerede er spolet op til undertråd.


Jeg kunne sagtens bruge flere brædder, for har faktisk lidt mere sytråd end jeg kunne få plads til her. Desuden skulle jeg have brugt nogle længere søm, der kunne nå hele vejen igennem sytråds-rullerne, for de sidder ikke helt godt fast sådan her. Men indtil disse forbedringer er gjort, fungerer dette her efter hensigten.


6 kommentarer

 1. Udover at det er praktisk, ser det da også mega lækkert ud!

  SvarSlet
 2. Smart fundet på. Jeg er spændt på at høre når der er gået lidt tid, om de ikke filtrer ind i hinanden, hvis noget tråd ruller af :)

  SvarSlet
 3. Hold da K... hvor ser det godt, og en mega god idé!

  SvarSlet
 4. Smart. Den idé må jeg huske, når jeg engang får mit eget krearum:)

  SvarSlet
 5. Sikke en lækker ide..., den vil jeg helt klart huske når jeg skal igang med at indrette mit krearum, når vi har fået lavet 1. salen....

  SvarSlet
 6. Åh hvor det dog bringer minder frem...skrev i et af mine seneste indlæg om min kreative bedstemor, som desværre er lam i dag og sidder på et plejehjem...men hun boede lidt længere oppe af vores vej i min barndom og hun havde en gildesal som var selveste krea-heaven! Her lærte jeg SÅ meget indenfor det krea univers og bedste havde nøjagtig sådan en række (eller rettere mange rækker) med tråd, sirligt hængt op på søm i farveorden...
  Jeg kan næsten mærke stemningen fra gildesalen lige nu...:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet