Så gik der perleplade i den


100% inspireret af Lis, har jeg brugt en del af min aften på disse fine snekrystaller. Julet? Ja, måske. Men jeg øver mig bare inden det rigtige julepynt skal i gang (om nogle måneder) - så er det vel ok?

17 kommentarer

 1. Hvor er de fine! Jeg hepper på mere jul, det tager jo noget tid at lave det hele selv ;)

  SvarSlet
 2. De er bare rigtig rigtig fine - jeg tror altså også jeg selv skal i gang med nogle ;-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte! Jeg får helt lyst til selv at gå i gang ;o)

  SvarSlet
 4. De er bare så fine. Tror det ender med at hele blogverden laver dem :O) hihi.. jeg har også planlagt en tur ned i byen for at købe perler :O) hihi.. Men jeg har bare altid ville ha noget i mit vindue, men sys aldrig det er lykkes at finde noget ordentligt. Men de snefnug er da bare lige i øjet .
  Kh. susan

  SvarSlet
 5. IH! de er blevet fine, Mie! Det er total afstressningsterapi at sidde og lade mønstrene i hovedet omdanne sig til sirlige snefnug/iskrystaller. Sjældent bliver der 2 ens.

  Og som Julia siger, så tager de der julesager altså bare tid at lave, så vi skal da bare igang!

  TAK for linklove:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 6. Wauw Mie, de er vel nok skønne - måske man skulle forsøge sig indenfor perler :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 7. De er så fine, jeg vil helt sikkert gøre jer kunsten efter :)

  SvarSlet
 8. Super fine! Syns slet ikke det er for tidligt... Har selv været igang med julekortene et godt stykke tid... Altså ikke skrive dem, men lave dem... Mon ikke der kommer billede på min blog, når jeg er færdig... Men der skal jo en del til, når man går ind for at alle skal have en julehilsen... Så "go for it"... ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er de flotte!!!
  Min søn lavede nogle af de små til mig sidste år (da var han 8) og dem er jeg super glad for, så større børn kan altså også være med til at lave sne-krystaller - det er SÅ hyggeligt at lave perler sammen :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 10. Neeej hvor er de bare fine---sådan nogle vil jeg også lave (sniger mig altså til at lave en totalt copycat på dig!!) Jeg kan næsten ikke vente til jul, jeg er jule-tosse-freak ud over alle grænser...og hvis man skal lave alt sit pynt selv, så tager det jo lidt tid...:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. He he, tænkte at et indlæg med lidt julepynt nok ikke ville få så mange kommentarer, men der tog jeg da vist fejl :-) Godt at jeg ikke er den eneste.

  Jeg glæder mig også til at Ida kan være med til sådanne hyggeprojekter. Hun synes allerede det ser meget spændende ud, når jeg sidder og perler. Men er sikker på hun bare ville spise perlerne, hvis hun fik fingrene i dem, så det må nok vente nogle år endnu :-)

  Da jeg selv har tyvstjålet ideen fra Lis skal alle være vekomne til at copycat'e alt det I orker. Selv har jeg her til aften fået brugt alle mine hvide perler op, så nu skal der købes nye ind før jeg kan fortsætte. Tror også jeg vil lave nogle stykker i gennemsigtige perler til at variere lidt med.

  SvarSlet
 12. Hihi, når du skriver om det med at Ida skal være med til perlehygge, når hun bliver større, kommer jeg til at tænke på min Ellas praktiske tilgang til perlepladehygge, da HUN var mindre: hun vendte simpelthen bare bøtten med perler med bunden i vejret henover perlepladen og glattede lidt efter med hånden. SÅDAN! Det er der sgu ingen, der ser:))))

  Jeg har også lavet gennemsigtige til at bryde det hvide lidt med. Karen Marie skrev ovre hos mig, at hun også har lavet nogle i miniperlerne. Det synes jeg også lyder vildt flot, men jeg VED bare, at mine fede pølsefingre ikke ville ramme præcist nok mere end hver anden gang og så ville jeg ende med at blive hidsig på perlerne i stedet for at slappe af. For folk med roligere temperament (og smalle fingre) tror jeg det er en kreatilfredsstillelse at lave:)

  Ha en dejlig dag, søde Mie!

  KH
  Lis

  SvarSlet
 13. Ps. Tak for link til min give away - du er en skat!

  SvarSlet
 14. Virkelig flotte.
  Respekt til dem der blogger, i gør virkelig livet lettere for folk der leder efter gode idér!
  ""God Jul""

  SvarSlet
 15. camilla sagde kæft den flot

  SvarSlet
 16. If some one desires to be updated with newest technologies afterward
  he must be go to see this site and be up to date daily.


  my web blog: book of fra

  SvarSlet
 17. You really make it seem really easy along with your presentation
  but I in finding this topic to be actually something which I
  think I would by no means understand. It kind of feels too complex and extremely extensive for me.
  I'm looking forward to your next post, I will try to get the cling of it!

  Here is my web blog - book of ra android kostenlos

  SvarSlet