Mit mood

Da jeg i dag sad og kiggede på den endnu helt tomme magnetopslagstavle her på mit nye arbejdssted, kom jeg til at lade tankerne vandre over i, hvad jeg ville hænge på en opslagstavle, hvis jeg havde en derhjemme. Hurtigt kom jeg til at ønske, at jeg havde en opslagstavle hjemme i mit hobbyrum - eller rettere sagt et moodboarf. For et par tanker længere fremme kom jeg i tanke om Lis' moodboard-DIY, som jeg straks gav mig i kast med da jeg kom hjem. Og lige nu ser mit mood altså således ud:


Af arbejds-update i øvrigt kan jeg kun sige, at det er rigtig dejligt at komme i gang igen og mærke, at jeg efter 1 års barsel og ny baby i maven stadig godt kan finde ud af alt det jeg burde kunne. Desuden kan jeg mærke, at jeg nu glæder mig til at skulle gå på barsel igen, hvilket jeg ikke rigtig gjorde før, da jeg bare gik formålsløst rundt derhjemme. 

5 kommentarer

 1. lækker moodboard, den må kunne inspirere end masse :)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er den fin, Mie! Fedt du kunne bruge min DIY.
  Må jeg låne dit billede til et tilbagelink?

  KH
  Lis

  SvarSlet
 3. Christina; ja det håber jeg også, ellers er den i hvert fald dejlig at hvile øjnene på.

  Lis; Tak skal du have og tak for DIY og selvfølgelig må du låne billedet :-)

  SvarSlet
 4. Det er super fint..:) Lækker varm farve..
  Dejlige ting at lade sig inspirere af..
  Jeg er også rigtig glad for min - og arbejder på et mindre moodboard i køkkenet/gangen - for at give lidt farve og liv..:)
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin...meget hyggelig og inspirerende!
  Jeg regner med at få lavet mit opslagstavle projekt færdigt her i weekenden - har fundet nogle fine gamle trærammer på lossepladsen som jeg har spray malet i en turkis blå, købt pladevat og lærredsstof i sorte og hvide brede striber..det skal gerne ende med at være en sej drenge opslagstavle til Oscars værelse, mangler bare liiiige pladen der skal skæres til...
  Kh. Malene

  SvarSlet