Min weekend og give away reminder

Ida og jeg har tilbragt weekenden hos mormor og morfar på Falster. Det er altid dejligt at komme hjem og slappe af, men altså, hvor jeg ikke bryder mig om de togture det kræver at komme derned og derhjem fra igen. Selve turen tager godt og vel 2 timer og det er lige en time og et kvarter mere end hvad Ida har tålmodighed til, og så skriger hun bare det meste af resten af vejen. Jeg selv bliver rigtig let køresyg og hænger ofte bare hen over styret på klapvognen og prøver med de begrænsede midler man nu har til rådighed i et tog, at få hende i bedre humør. Det er så langt fra sjovt for nogen af os.

Men dejligt var der nu på Falster og nu endnu dejligere, fordi øen nu bebos af vores moster og hele hendes dejlige familie. De flyttede dertil her i weekenden og vi skal aldrig mere den lange togtur og sejltur helt til Bornholm for at besøge dem (for er der én ting jeg bryder mig mindre om end togture så er det sejlture), det er bare så dejligt.

Den kommende uge starter for mit vedkommende med kursus i to dage og derefter min og mandens fødselsdag. I den anledning vil jeg lige minde om, at man stadig kan deltage i min give away lige her, helt frem til på onsdag, som er dagen mellem vores to fødselsdage.

Klik her for at deltage.

2 kommentarer

 1. Puha kender godt turen derned... og så de rigtig gamle bumletoge... Folk tror seriøst det er løgn, når de ser de stadig kører... Jeg er så heldig, at jeg også lige får lov at vente lidt i Ringsted (bare verdens mest spændende sted - not!) Men så er det jo dejligt, at der er noget rart at komme frem til... :D

  SvarSlet
 2. Jeg er født og opvokset på Falster, og der er nu hyggeligt.. Men de roer der... Føj, jeg kan stadig lugte den søde lugt, når jeg tænker på Falster. Jeg har kun et par få venner tilbage dernede. Har ingen familie dernede mere. Min mor bor i KBH, og jeg bor på Bornholm. Så Falster er ikke der jeg kommer mest. Rejsen er for lang og dyr.
  Jeg har altid nydt rejsen med toget fra KBH til Nykøbing. For man kan ikke lave andet, end blot at lade sig fragte..
  -Men kan godt forstå at din lille Ida synes det er DUMT i toget. Det er en lang tur, og toget er ikke det mest spændende sted..

  Nyd dit kursus, og jeg glæder mig til at se hvem vinderen af din lækre Give Away er.. Spændende.

  God mandag!

  SvarSlet