Mere græs i stuen


Tilbage i februar syede jeg et nyt betræk til vores sansegynge i stof med græsprint. I dag (hvor jeg alligevel har været oppe med Ida siden 05:37!) har jeg så endelig fået skiftet det røde forvaskede betræk på Babybjørn skråstolen ud med græsprint.


Selvom hun er ved at være lidt stor til den, er Ida stadig en flittig bruger af skråstolen og baby#2 kommer jo nok også til at bruge den, så synes stadig det var på sin plads med en udskiftning af betrækket.

Taknemmeligheden fra Ida er dog at finde på et ganske lille sted for tiden, da vi nu på 3. dag i træk kæmper en ny kamp med snot og nye tænder. Det er tand nr. 11 og 12 der er på vej op nu - og hvor mange tænder er det lige man skal have?

6 kommentarer

 1. Det er vist en 16-stykker de skal have... Carla er også stadig glad for at tage en slapper i sin BabyBjörn, så jeg har også overvejet at se nyt betræk til den. Har bare ikke turde at kaste mig ud i det. Men dit er jo blevet super flot!

  God bedring med Ida :)

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud! Jeg kommer til at ønske mig en sansegynge til voksne, findes det mon?
  God lørdag.

  SvarSlet
 3. Det er smadderpænt, det der græs. Jeg havde slet ikke overvejet at skrå-stolen stadig kunne bruges. Krabbe er vildt glad for børnemøbler, men vi har ikke nogle. Kan Ida selv sætte sig i den og komme op igen?

  SvarSlet
 4. Uha, det er faktisk 20 tænder de skal have (det er i hvert fald hvad vores Ida på 4½ har), så der er lang vej endnu, desværre!

  Men god bedring til Ida! (og flotte sager du alligevel har fået lavet, respekt!).

  SvarSlet
 5. Mette; tak skal du have. Jeg beholdte bagsiden af betrækket fra det oprindelige og skiftede kun det røde ud med nyt stof, så var det noget nemmere at overskue.

  Loppe-shoppe; ja, der står på vores gynge at den kan klare op til 100 kg (hvis den er sat ordentligt op), men er ikke sikker på vores stueloft alligevel kan klare det, så har ikke ladet mig friste til en svingtur i den, men det kunne være meget rart :-)

  Husmoder; tak tak. Vi har heller ingen børnemøbler, som Ida ellers også er glad for, så skråstolen er vores substitut for det. Og ja, hun kan selv komme op og ned af den og rutcher på den mm.

  Pernille; åh ja, det var mange tænder endnu!

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare blevet fint...elsker det græs stof, har også brugt det som knæ-lapper på et par stribede tullebukser som jeg egentlig syede til Oscar (men som så var for små, så jeg måtte sælge dem til en mindre lege kammerats mor:-)
  Det er super fint, det du har lavet...og det pynter jo her i efterårs vejret med lidt frisk græs farve:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet