Lodtrækning

Så blev tiden inde til at trække vinderne af min lille give away. Ida er stadig syg og da mit kursus nu er slut var det i dag min tur til at blive hjemme med bøllen. Ville jo have passet fint, at hun så vanen tro kunne stå for lodtrækningen af de heldige vindere. Men hun tager sig en ordentlig lur lige nu, så jeg har i stedet forestået en mere simpel lodtrækning selv.

Vinderen af pigebolden er: Dorte/House of Hesselberg

Vinderen af drengebolden er: Kathrine/De små ting 


Tillykke til jer begge to. Send mig jeres adresse på pralerier@gmail.com så skal jeg få boldene afsted til jer.

Også tak til alle jer andre for jeres dejlige kommentarer. Snart kommer der i hvert fald nogle hækle DIY og formentlig også opskriften på aben (når jeg en gang får taget mig sammen til at få den nedskrevet).

5 kommentarer

 1. Åh, de er så fine. Jeg glemte helt at deltage i din give-away - og det kan jeg jo bare ærgre mig over nu. ;o)

  Har i øvrigt også en give-away, hvis du er interesseret?

  SvarSlet
 2. Iiih - hvor fantastisk ;)

  Jeg skynder mig at skrive en mail til dig. Emilie bliver lykkelig.

  Tusind tak.

  Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Aarh, et Lille lyspunkt her midt I alt det moerke, perfekt legetoj til den Lille sygehusseng. Vil fluks sende dig min adresse. Glaeder Mig ogsaa til Abe opskriften, godt at ha noget at gi sig til I ventetiden.

  Taknemmelige klem herfra

  Kathrine

  SvarSlet
 4. Tillykke til de heldige :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 5. Dem vil jeg glæde mig til...især den med aben, når nu jeg ikke kan bestille en hos dig:)

  SvarSlet