Jeg syr stadig...

Alt stoffet er nu riet fast på papstykker og skal nu "bare" lægges i mønster og sys sammen. Altsammen i hånden naturligvis, hvilket har givet mig en permanent hård plet på spidsen af min højre langefinger.Planen er, at det skal blive til mit helt eget slumre-tv-tæppe. Nu håber jeg bare ikke, at jeg når at blive træt af at glo på det inden det er færdigt.

11 kommentarer

 1. hej Mie

  smiler - kender alt for godt det med langefingeren :) - har ind imellem syet så meget og haft så ondt at jeg er vågnet om natten med dunken i fingeren (jeg duer ikke til fingerbøl selvom der efterhånden findes et utal af muligheder ) og alligelvel er jeg fortsat med at sy næste dag ....
  Jeg tror ikke du bliver træt af dette flotte projekt men derimod vil du glædes hver gang du kan putte dig :) og tro mig - der bliver kamp om det - :)
  kh og fortsat go ´sy lyst

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint - og et stort arbejde.
  I øvrigt: Hver gang jeg laver et nyt indlæg på min blog tænker jeg på dig og dit geniale blognavn! Tak for det! Det sætter det hele lidt i relief, sådan a la: "Nåh, ja... det er jo bare det, det er - og samtidig for fedt, jeg må dele det med nogle andre!!".
  Venligst Loppe.

  SvarSlet
 3. skønt at følge en anden der også er i gang med sådanne stort projekt. og skønt ser det i hvert fald ud, håber da heller ikke du når at blive træt af det,det ville være synd,
  men er vild med hver eneste stykke stof du har brugt,lilla er også en dejlig farve. hvor store er dine 6kanter egentlig?

  Kh sara

  SvarSlet
 4. Åhh nogle smukke farver. Ser virkelig flot ud. Ville selv gerne igang med patchwork, men har ikke særlig mange rester endnu, og har slet ikke afprøvet det endnu. Hvad skal der på bagsiden af sådan en slumretæppe?? Glæder mig til at se hvordan det bliver :)

  SvarSlet
 5. Sikke et arbejde du er igang med!
  Men hvor bliver det da fint:)

  SvarSlet
 6. Marianne; jeg dur heller ikke til det med fingerbøl, det bliver kun taget frem i nødstilfælde, når der nogle gange går helt hul på fingeren :-)

  Loppe; Tak skal du have, også for kompliment på mit blognavn. Da jeg begyndte at overveje at få mig en blog var det det første navn der poppede op og jeg vidste med det samme, at det var det helt rigtige navn til min blog; sådan lidt selvironisk og med et glimt i øjet, hvilket også afspejler mig selv som person.

  Sara; ja jeg er også glad for de farver jeg har fået valgt ud. Mine sekskanters sider er 5,5 cm.

  Anne; er ikke helt sikker på bagsiden endnu. Først overvejede jeg babyfløjl, men tror det bliver for tungt. Nu regner jeg med at quilte det med pladevat og så sy bomuldsstof på bagsiden.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det flot ud....elsker farverne. Glæder mig til at se det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 8. Det är ju jätte fint - men blir det mjukt (blödt) när det färdig? tänkar bara på alla papstyckerna....

  For annars kanske man ska gå igång själv?

  SvarSlet
 9. Babydjungeln: Trækker lidt på smilebåndet over dit spørgsmål. Man fjerner papstykkerne når man har syet sekskanterne sammen. Ellers har du ret i det nok ville blive lidt stift at putte med :-) Har lavet en guide under siden DIY, hvis du er interesseret i afprøve et lignende projekt.

  SvarSlet
 10. Kanon flot! Er selv igang - dog med firkanter og en lille smutvej til en anden gang er tape. Det virker lige så godt som at ri pappet fast - men noget hurtigere. Blev træt af at ri efter de første 10 bolde :-)

  SvarSlet
 11. Såå flot tæppe og fantastisk blog i det hele taget ;)

  SvarSlet