Helle for Pelle

I onsdags fødte min veninde en lille dreng, der hedder Pelle. Han kom 4 dage over tid og var derved så heldig at få den seje fødselsdato 8.9-10. I dag var vi så til the, kage og kigge på baby-besøg. Ganske hyggelig måde at fordrive søndagen på.

Jeg havde selvfølgelig også kreeret lidt barselsgaver til den lille ny. Og da det jo er en dreng har jeg endnu engang skulle kaste mig ud i drengekreations-udfordringen. Det er nu ganske rart at få lov at tænke i drengebaner en gang i mellem og blive lidt udfordret på den måde.


Det blev blandt andet til denne buksedragt i Elsebeth Gynther model i mælkedrengsstribet bomuld og med retrostof på ben og lomme. Alle syningerne er gule og det samme er de to lukke knapper. Synes virkelig mælkedrengsstriberne og det gule er et rigtig godt match.


Selvom symaskinen drillede og tiden blev knap, nåede jeg også lige at sy denne hjelm til ham i morges. Den er også fra EG-mønster og er syet i grønt babyfløjl og bomuldsstof med retrougler.

Og her er han så, den lille Pelle med sine 4,1 kg og "et godt bredt skulderparti", som moren tilføjede kort efter fødslen...

9 kommentarer

 1. Hvor er det nogle lækre ting du har kreeret til Pelle...og hvor er han bare skøn... :o)

  Knuss

  SvarSlet
 2. Fede bukser! Og dreng - altså på den gode måde, ing ;-) Lækre basun-kinder han har <3

  SvarSlet
 3. Årh, lækre ting til en lækkermås! Han er godt nok en fin én! Og sikken en fed dato at have fødselsdag på.
  Heldige Pelle og dygtige Mie!

  SvarSlet
 4. De er da' bare blevet super fine Mie.. heldige lille Pelle med den seje fødselsdag :)

  SvarSlet
 5. De bukser er vildt skønne - og du har helt ret i at mælkedrengestriber og gult er fantastisk sammen :) Jeg forelskede mig i en jakke fra Småfolk for noget tid siden i den kombination :)

  Skøn lille dreng!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Sikke lækre barselsgaver Pelle fået, hvor er han bare heldig!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Supersøt bukse til supersøt baby!! Og gratulerer med babylykke på gang også:)

  Jeg har et spørsmål til deg, ikke sikkert du kan svare, men kanskje du kan. Vi skal til København til weekenden. I den forbindelse lurer jeg på om du vet om noen søte barnebutikker?? Og noen fine områder hvor man kan gå og kikke litt. Er litt lei av Strøget, men er ikke så lett å finne andre steder.

  Håper du har neon tips!

  S

  SvarSlet
 8. Tak skal I have alle sammen. De blev heldigvis også rigtig glade for gaverne og vi syntes også at ham Pelle bare var super lææker:)

  Snuppimamma; Ned af Gammel Kongevej på Frederiksberg er der nogle fine børnebutikker; Abel Spendabel, Tre søstre (mest tøj), Prik og Noah Beds (ligger på sidegade til Gl. Kongevej: Alahambrasvej). Og så er der Barnlil som ligger på Smallegade som er den gade som Gammel Kongevej bliver til. I Jorcks Passage inde ved Strøget ligger Karusella, som jeg synes er rigtig god. Det er hvad jeg lige kan komme på.

  SvarSlet
 9. Tusen takk :) Vi skal i bryllup i København i weekenden, men skal nok få tid til litt shopping også:) Tipsene skal følges!

  God weekend!

  S

  SvarSlet