Give away på bloggen

Nu må det være på tide med endnu en give away her på Pralerier!

Da jeg for tiden er lidt bidt af håndsyet patchwork og bold-fremstilling er det jo ganske oplagt at udlodde et par bolde som præmier.


Patchworkbolde er en af de ting du kan finde DIY til på min nyligt oprettede underside af samme navn. Jeg kan rigtig godt lide at lave disse tutorials og nyder at læse jeres umiddelbare tilbagemeldinger på dem. Men jeg vil selvfølgelig også gerne høre om jeres erfaringer med at følge dem, da jeg gerne vil blive ved med at lave flere af dem.

For at deltage i denne give away skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg. Man kan kun deltage med et lod (da det letter lodtrækningsprocessen en del), men i din kommentar vil jeg meget gerne høre om enten:

- hvilke af mine DIY's du har prøvet at følge og med hvilket resultat
- andre ting du har tænkt på eller læst om her på bloggen som du godt kunne tænke dig en DIY til

Men det er ikke noget krav for at deltage (det er et link til min give away heller ikke, men det vil gøre mig glad hvis du gør det).

Jeg trækker 2 vindere, en til tøsebolden og en til drengebolden så husk også at skriv om du er til den ene eller den anden. Vinderne bliver trukket den 29. september som er dagen midt i mellem min og mandens fødselsdag.

OBS: Konkurrencen er nu afsluttet! 

49 kommentarer

 1. Yes! Jeg elsker dine grundige og pædgogiske DIYs. Jeg har brugt dem med patchwork fra grunden (med pap - hvordan man gør i det hele taget) og med boldene. Jeg har læst og har planer om at bruge både den med det håndsyede patchworktæppe (mangler nemlig lidt hyggeligt afstressende håndarbejde, man kan gå til og fra her i vinter) og den med montering. Jeg forstår stadig ikke helt det med at vende det om, når man laver et tæppe fx med pladevat i mellem, men jeg er virkelig heller ikke særlig håndarbejdskvik....
  Nå ja, og så er jeg mor til Gustav på 13 måneder, som helt sikkert vil blive glad for en bold.

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg har endnu ikke afprøvet nogle af dine DIY'er, men syntes de ser ud til at være nemme at arbejde ud fra. Så du må meget gerne fortsætte.

  Hvis jeg skulle være heldig, vil jeg meget gerne vinde tøse-bolden.

  God søndag.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 3. Nu sad jeg lige og kiggede dine DIYs igennem igen, og har faktisk benyttet flere! Sammenhæklingen af oldemorfirkanterne hjalp mig i mit første hækleprojekt - de lige kanter til patchwork sammen med monteringen hjalp til en fin taske, og bolden gav mig ideen og lysten til at kreere en bondegårds-bold =)
  Så jeg har helt sikkert nydt godt af dine DIYs, og jeg HÅBER at vinde den lilla bold, for hvor er den fin =)

  SvarSlet
 4. uhh jeg er jo så glad for din bold DIY som har hjulpet mig med at lave bolde til sveskedrengen.
  og så har jeg er drøm om at lave legetæppet på et eller andet tidspunkt.
  vi vil meget gerne vinde drengebolden for bolde får man aldrig for mange af når der er 2 drengebørn i familien.

  SvarSlet
 5. Jeg har endnu ikke afprøvet dine DIY's men det kommer snart. Især sammensætning af firkanter frister. Skulle du have lyst til at lave en DIY mere ville jeg da rigtigt gerne vide hvordan man får firkanterne monteret til et tæppe.
  Her i huset vil en drengebold gøre stor lykke, men en pigebold skal også nok komme i brug ;O)
  De er super fine begge to.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 6. Jeg har læst din DIY om skråbånd og patchwork MANGE gange, men jeg er bare ikke rigtig nået videre. Altså jeg har da fået købt den skråbåndtlaver ;) Men det skal nok komme når tider er til det. Men jeg synes de er let forståeligt specielt når der er billeder med. Så fortsæt bare det gode arbejde :)

  Jeg er med på en tøsebold :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 7. Jeg deltager gerne. Jeg har endnu ikke fulgt en af dine DIY, men vil gerne lave en patchworkbold, når tiden er til det.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Åh, ja. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne ha drengebolden.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Jeg kiggede lige din diy igennem med bolden. Wauw! Du får mig jo helt til at tro, at det rent faktisk er så "nemt" at selv jeg kan sy en bold! Når jeg engang får tid, så vil jeg helt sikkert forsøge, men indtil da, vil jeg meget gerne have drengebolden - hvis jeg altså er så heldig at blive trukket ud til lille Marius.

  SvarSlet
 10. Jeg vil meget gerne deltage i din give away - min lille drneg vil helst sikkert blive super glad for drengebolden, når han er gammel nok til at lege med den :)

  Hvis jeg ikke er den heldige vinder, så vil jeg da prøve din DIY - synes det er fedt du vil dele med os andre :o)

  Kh
  Sasha

  SvarSlet
 11. Din DIY til Patchwork bolde er et hit.
  Jeg havde glemt, at jeg ikke kunne lave dem af 6 kanter.... Så søgte jeg på på "DIY blogger Bold" og vips! der var din ;)
  Så nu begår jeg ikke den fejl igen. Mine 6 kanter gik dog ikke til spilde. Det er et næææsten færdigt babytæppe... Puh, stort arbejde, men arbejdet værd.

  Jeg vil gerne lægge et lille pip ind på drengebolden! Der er jo en på vej, og han kommer til verden om 1 måned :)

  SvarSlet
 12. Hej,
  Hvad med en DIY til det fantastiske skråstolsbetræk?
  Drenge-/pigebold er underordnet.
  Maja

  SvarSlet
 13. Jeg har ikke prøvet dine DIY men jeg vil gerne igang med håndsyet patchwork, så der vil jeg bruge dine DIY til at komme igang.

  Håber jeg vinder en af dine smukke bolde

  SvarSlet
 14. Uh, hvor fantastisk!
  Jeg har netop prøvet kræfter med din DIY på patchworkbolden - men mistede lidt kræften halvvejs.. Jeg havde desværre fået lavet papstykkerne lidt for store, så havde for lidt sømrum at sy sammen med - så da jeg var nået halvvejs og det så ud af h... til røg det i skraldespanden i arrigskab (LOL) Så nu samler jeg kræfter til endnu et forsøg - men kunne jeg i mellemtiden vinde en drengebold til min venindes lille nye dreng, der egentlig skulle have haft den, jeg prøvede at lave, kunne det jo være helt fantastisk!

  Og vil forresten gerne lige understrege, at det ikke var din DIY der gjorde jeg mislykkedes - mere at jeg er et rimeligt utålmodigt menneske, der ikke altid nærlæser så grundigt, før jeg kaster mig over tingene ;)

  SvarSlet
 15. JEg vil sååå gerne være med i din Give Away - Emilie ville elske tøsebolden - Hun er 14mdr og synes bolde er fantastiske :)

  Jeg har ikke prøvet nogle af dine DIY endnu - men skal helt sikket prøve kræfter med det quiltede tæppe - det er jo intet mindre end fantstisk :) Synes du er helt utrolig dygtig med dine hænder - og er fast læser af din skønne blog...og DIY som jeg synes er helt fantastiske :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 16. Uh jeg vil gerne deltage i kampen om drengebolden.... og vinder jeg ikke skal jeg prøve at følge din diy og lave en selv ;)

  Synes det er skønt med dine sy diy, da det er her jeg som regel selv kommer til kort.

  SvarSlet
 17. Uh de er så fine disse bolde :) Ville gerne vinde bolden til drenge.

  Jeg syr ikke selv, men dine indlæg inspirerer rigtig meget. Hvilket gør at jeg begynder at overveje om jeg ikke snart skulle kaste mig ud i det og så er det jo skønt at man kan følge dine DIY til en hjælp.

  Mvh Kristina/knollkristina@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg har aldrig rigtig syet, men har alligevel købt stof til et legetæppe, for du får det til at se så nemt ud..
  I går var jeg med til fødslen af lille Benjamin, som er min brors førstefødte.. Så jeg vil gerne lægge et lod ind på den ene bold:-)
  Knus Fastere

  SvarSlet
 19. Jeg har ikke kigget paa dine diys - endnu! Krydser fingre for en bold, men tror nu alligevel jeg kigger paa bold diyen ;-) Mette

  SvarSlet
 20. Hej Mie.
  Vil da også gerne ha chancen for at vinde en af dine bolde. Hvis ikke man er så heldig, så må jo selv igang og kigge på dine diy'er. Men jeg er tit inde hos dig og kigge efter dine diy'er. Jeg har konkret brugt den med at sy lige kanter til et patchwork tæppe og sammen syning af oldemorsfirkanter... Så tak for din store indsats med at lave bruger venlige diy'er..

  SvarSlet
 21. Ville elske at vinde en af dine fine bolde...nupper tøseudgaven, hvis jeg bliver en af de heldige. Jeg har endnu ikke haft tålmodigheden til at kaste mig over bold-projektet, men har fulgt din DIY om montering af patchwork til fremstillingen af et net og det lettede arbejdsgangen betydeligt for mig. DIY'en var forståelig med god understøttelse af billeder (det er ret vigtigt for mig, som er meget visuelt orienteret:))
  Ser frem til flere gode DIY'er fra din hånd:)

  SvarSlet
 22. Hej Mie

  Jeg har ikke fulgt nogle af dine DIY's - men jeg nyder at følge din blog og synes du laver de skønneste ting.
  Jeg vil mægtig gerne være med i dine giveaway, og hvis jeg vinder, vil jeg gerne eje tøsebolden :)
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 23. Je har heller ikke fulgt noen av dine DIY, men jeg er mektig imponert over alt det flotte du lager! Jeg er gjerne med, og håper jeg kan vinne en "tøsebold";)

  SvarSlet
 24. Hej Mie - Jeg nyder alle dine fine DIY. Jeg har syet mine net efter stor inspiration fra din DIY. Super beskrivelse og gode billeder :-)

  Kæmpe bifald til dit store arbejde, og at du orker at tage så mange fine billeder undervejs.

  Jeg ville blive rigtig glad for pigebolden, hvis jeg skulle være så heldig.

  SvarSlet
 25. Jeg har enda ikke rukket å prøve noen av dine DIY, men de gir meg lyst til å skape noe! I tillegg har du så mange andre flotte og inspirerende prosjekter på gang, nå sist med trekket til vippestolen. Lurer på om jeg skal forsøke meg på et slikt jeg også, men er usikker på om mine syferdigheter er bra nok.... Kanskje det hadde vært fint med en DIY? ;)

  Dersom jeg skulle være så heldig å vinne, er det egentlig det samme hvilken ball jeg får, for jeg har både jente og gutt:)

  SvarSlet
 26. Super give away :) Jeg har ikke brugt nogle af dine DIY endnu, men mange af dem og dine indlæg i øvrigt er markeret med stjerne i min reader, fordi det er super inspiration! :)

  Har længe haft planer om at lave en patchwork bold efter din opskrift, og foreløbig har jeg fundet stoffet frem :)

  Hvis jeg er heldig og vinder, vil jeg gerne bede om pigebolden.

  SvarSlet
 27. jeg vil naturligvis også gerne være med på din give away...og takker som mange af de andre for de gode og meget anvendelige DIY´s du laver...jeg har specielt brugt din DIY vedr. patchwork boldene, da jeg er i gang med at lave en til vores kommende lillebror...
  Håber meget jeg vinder, da jeg er ret sikker på at en af dine bolde vil pynte mere end det jeg selv får bikset sammen, ha ha.
  Ha en skøn dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 28. hej Mie

  tak for alle dine mange DIY ´s
  -har et par stykker på min liste - til ting der må afprøves :)

  mht . til GIVE AWAY - behøver jeg ikke et lod -
  men ville bare lige sige at hvis du er vild med bolde og fremstilling - har jeg en opskrift liggende på bolde dyr - som måske vilde falde i go´jord hos ida eller baby på vej :)
  kh

  SvarSlet
 29. Super duper flotte, er sikker på at min basse vil elske og kravle efter den flotte drengeboldt :)

  SvarSlet
 30. Jeg er da med.
  Har faktisk prøvet din DIY med skråbånd, og det første lange tid gik også fint, men havde faktisk problemer da stoffet skulle syes sammen anden gang. Stregerne passede ikke sammen!! Puha, men det skyldes måske mest min egen utålmodighed, så prøver en anden gang igen.
  Med hensyn til pige eller drengebold må jeg melde mig på drengeholdet denne gang. Så kunne det blive en gave til en venindes lille nyfødte dreng :)

  SvarSlet
 31. Jeg har en lille dreng som ville elske at vinde din bold :). Selv er jeg ret ny i blogverdenen, så jeg kender ikke så meget til dine tutorials. Men det skal jeg nok få kigget på. Jeg har netop oprettet mit første indlæg, så du er meget velkommen på min blog hvor jeg vil fortælle lidt om mit liv og om mine kreative sysler :). Knus

  SvarSlet
 32. Hei! Jeg blir SÅ inspirert av dine DIY-innlegg. Foreløpig har jeg bare lært meg hvordan man lager slike sekskanter, men det har ikke blitt laget noe av de ennå.

  Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg en DIY på de heklede apene dine. De er jo herlige! Fantastiske! Skjønne!

  Om jeg vinner ønsker jeg meg mest gutteballen.

  SvarSlet
 33. KANON samling af DIY's du har dig dér! Meget misundelsesværdig! Jeg har desværre ikke prøvet nogle af dem, men har lovet mig at lave en patchwork-bold, og hvis jeg nu var så heldig at vinde (hvilken som helst af de fine bolde), så kunne jeg sidder og beundre din bold mens jeg syede for fulde gardiner! :-D
  Deltager gerne i din give-away, og linker straks!
  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 34. Hej Jag vill gärna vara med i din Tävling. Jag har inte sett din DIY tidigare, men du är enastående duktig på beskrivningar. Det lockar en att börja med en filt. Jättevacker, och kul att du fyller rutorna under tiden som du syr. Ha en bra kväll. //MalinSj

  SvarSlet
 35. lækker give away :)
  jeg har brugt din guide til at lave patchwork sekskanter, den var ret god.
  Jeg kunne godt tænke mig en begynder hækle guide til din elefant, den er sååå sød! :)

  SvarSlet
 36. Jeg er med ;) Fine sager du laver.

  SvarSlet
 37. Moro med Give Away. Jeg blir med. Jeg kan ikke sy, men jeg drømmer meg likevel bort i bloggen din.

  Hilsen Fama, Norge

  mail: anihaarb@online.no

  SvarSlet
 38. Hej Mie
  Jeg har besøgt din blog for første gang i dag, men det er bestemt ikke sidste gang :-).
  Jer er for tiden bidt af en gal hækkelnål, så en opskrift/DIY på nogle dyr, ville da være fint ;-)
  Jeg ved godt at mange ikke deler deres opskrifter, og det er jo helt ok!
  På genkig
  Tina Basse

  SvarSlet
 39. Tillykke ´med de snarlige fødselsdage:-). Jeg har tidligere ladet mig inspirerer af dine filtmuffins. Hvis jeg skulle være den heldige vinder, må det gerne være af pigebolden.

  SvarSlet
 40. Hej Mie
  Jeg vil gerne rose dig for dine fantastiske diy'er - de giver selv nybegyndere inden for håndarbejdsverdenen (som mig) mod på kreative projekter.

  Har lavet nogle filt cupcakes efter din diy og kaster mig snart ud i en patchwork pude :-)

  Mit forslag til en ny diy kunne være, hvordan man hækler rundt. Her ville jeg blive lykkelig for dine pædagogiske billeder og forklaringer, da det pinligt nok aldrig er lykkedes mig at hækle noget færdigt.

  Hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket i din giwe away, ville vi herhjemme blive meget glade for pigebolden.

  Vh. Lina

  SvarSlet
 41. For fisan. Var sikker på at jeg havde meldt mig her. Nåmmen SELVFØLGELIG vil jeg gerne deltage!

  SvarSlet
 42. Dejligt mad så grundige og pædagogiske gennemgange af dine projekter. Det er jo lige til at gå til. Jeg vil lave et par bolde til mine tøser. Tror jeg vil prøve med forskellige dimser inden i som kan give lyd fra sig.
  Tak for det.
  Jeg kunne da også smadder godt tænke mig at vinde en af dine<3 farve spiller ingen trille her. Vi har ikke pige- og drengefarver;-)

  SvarSlet
 43. Må da helt sikkert ind og studerere dine DIY lidt nærmere..

  Krydser fingre for en tøsebold, hvis jeg skulle være så heldig..

  SvarSlet
 44. Hej!!

  Jeg har nyeligt fundet din blog, den er inspirerende og nogle fine ting du laver.
  Har ikke aprøvet nogle af sagerne endnu.
  Jeg vil gerne være med på pige-modellen af boldene. KH Leila l.arge@live.dk

  SvarSlet
 45. JEg vil rigtig gerne deltage, og hvis jeg vinder, så må du vælge hvilken bold det skal være. JEg har nemlig både en lille pige, og en lille dreng herhjemme :-)

  SvarSlet
 46. Uh...ville ønske at jeg kunne sige at jeg havde lavet en masse af dine kreative projekter. Men er sikker på at det kommer, når krugtuglen starter i børnehave. Er især vild med de lækre muffins - og din sættekasse. Tror jeg må tage mig sammen...
  Hvis jeg er heldig og vinder, ønsker jeg tøseudgaven til mine to piger.

  SvarSlet
 47. Jeg har fulgt din DIY til at laver undersider på min blog.
  Jeg synes du har en rigtig dejlig blog, og følger fast med.
  Og du laver jo nogle fantastiske DIY, der er flere af dem der er sat på min to doo liste.
  Jeg vil gerne med i puljen om drengebolden.

  SvarSlet
 48. For en fin blogg du har! Jeg kom innom her for første agng i dag, og legger meg til som følger med det samme!
  Jeg vil gjerne være med i din give-away!

  SvarSlet
 49. Bliver altid meget inspireret at din DIY og følger med på din side. Men jeg får desværre ikke tid til at være helt så krea som jeg gerne vil, endnu - da der arbejdes på lejlighedsrenovering. Så derfor får jeg en smule Krea under huden når jeg tillader mig 1 time foran computeren mellem spartling og malingsarbejdet, og snuser rundt i dit (Og andre gode Krea blogegrs) univers.

  Hmm dreng eller pige bold, Det ved jeg først 25 Marts :-) Men første ting til krummen ville være dejligt om det bliver en "drenge" eller "pige" bold, jeg er med i puljen til begge.

  Mvh Johanne

  SvarSlet