Bukser til Dukkebarnet

Så fik Dukkebarnet sig også et par bukser, der kan gå helt op om numsen. Jeg har syet dem i lilla Capel-jersey og med en lille ribkant (det var lidt besværligt at sidde og fedte med i den størrelse, men det lykkedes da næsten i første hug). Dukken har også arvet en skjortebluse fra en af mine gamle dukker, så hendes gaderobe vokser da stille og roligt.

Jeg har forsøgt at tage et godt billede af dukken med bukserne på, men som I kan se går der en lille tyk barnehånd igen på alle billederne - Ida og jeg var nemlig ikke helt enige om hvorvidt det var i orden, at jeg tog dukken og stillede den op til poseringer. Men I kan da se, at den både har bukser og bluse på.
2 kommentarer

  1. Synes, det er virkelig morsomt, hvordan Idas hånd blander sig på alle billederne... :D

    Banditbørn er THE best! :D

    K.h. Tante Julie

    SvarSlet