Barselsbolde

Udover den hjelm og buksedragt jeg viste frem i går, havde jeg også lavet nogle bolde til vores barselsbesøg hos Pelle og hans familie.


Jeg havde lavet denne bold til Pelle med en masse "dutter" han kan pille i, når han bliver lidt større.


Til Pelles storesøster Kajsa, havde jeg lavet denne bold i lilla og pink tøsestoffer. På denne lavede jeg en lille pyntevariation med zigzag-bånd som jeg ikke har prøvet før. Jeg bukkede båndet med rundt om pappet da jeg syede femkanterne sammen. På denne måde sidder båndet helt tæt ind til stoffet, men uden at det er syet fast hele vejen over, så man kan stikke fingrene igennem.


Og så havde jeg lavet denne bold til en anden veninde, der også var der i går. Hun er gået på barsel og har termin her til den 1. oktober, så hun fik en tillykke-med-du-er-gået-på-barsel-gave. Det vides ikke om det er en dreng eller pige hun venter sig, så jeg har med denne bold forsøgt mig med en unisex-variation af stoffer.

Har du også lyst til at lave din egen bold så kan du se min DIY lige her.

6 kommentarer

 1. Ih sikke nogle dejlige bolde... Gid man lige havde tid til at lave sådan en håndfuld... :-)

  SvarSlet
 2. Åh så søde de er. De bliver da et hit hos den nye ejermand.
  Hav en god dag

  SvarSlet
 3. DET var smart med de dutter.. havde nemlig tænkt jeg skulle lave sådan en i kludform til carl emil, men jeg har også klippet ud til en blod, for han er vild med at spille med Frederikkes bløde bolde, nu kunne jeg da lige kombinere pille genet og med bolden.. smart!... :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte!
  Og sjovt med alle dutterne de små fingre kan pille ved:)

  SvarSlet
 5. De er godt nok fine. Den idé er taget til mig, der er masser barselsgaver der skal laves de næste par måneder. lige så stille øges omgangskredsen med de små :-) Kh Johanne (God weekend)

  SvarSlet