Så er jeg vist ved at være på plads igen

Så er der kommet nyt design, look og opsætning her på bloggen. Forandring fryder, men nogle forandringer skal man lige vende sig til, andre ting forandre sig aldrig og nogle ting vil være i konstant forandring. Men indtil videre er jeg godt tilfreds med justeringerne her på min blog, håer også I læsere finder jer godt tilpas i de nye omgivelser.


Jeg går stadig på det der aktiveringskursus og det er der både en masse skidt og også lidt godt at sige om, men ikke noget jeg vil bruge for meget spalteplads på her. Jeg håber blot, at tingene vil flaske sig, så jeg har noget meningsfyldt og fornuftigt at tage mig til, når kurset her er slut om 3,5 uge.

5 kommentarer

 1. Hej Mie,

  Sikke en fin ny header!

  Håber også for dig at det går godt efter kurset. "Systemet" kan jo godt være lidt tungt at danse med, som man siger - det ved jeg af erfaring, da jeg som højgravid blev tvunget til at søge job på trods af at der var under to måneder til min fødsel og jeg havde tænkt mig at begynde på kandidatdelen af min uddannelse efter endt barsel. Meget fjollet og meningsløst...

  Håber at du får bedre oplevelser :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hvor er her blevet fint og ryddeligt, tillykke med det nye layout :)

  SvarSlet
 3. Flot nyt layout:-) Kan særligt godt li' dine broderede baggrunde.

  SvarSlet
 4. Rigtig fint layout - og så er det dejligt "seervenligt" :)

  SvarSlet
 5. Tak skal I have, jeg ønskede et mere lyst og let look på bloggen, samtidig med at der kan tilføjes alverdens faverige billeder. Synes det er lykkedes meget godt.

  Mirjam; Ja "systemet" kan godt være lidt tungt at komme omkring, men jeg prøver at gå til det med en positiv holdning.

  SvarSlet