Rädda Jobba!!

På vores ferie til Bornholm lærte Ida at sige "vuv vuv" som en hund - eller en kat, en måge eller hvilket som helst andet dyr. Vi prøver dog, på meget pædagogisk og anerkendende vis, at lære hende, at det mest er hunde-dyr, der siger "vuv vuv". Derfor gav vi hende også en lille feriegave i form af denne tøjhund, som i den grad er blevet kysset, krammet og "vuv-vuv'et" til siden hun fik den.


Idag var vi så ude at gå søndagstur og Vuv-vuv var selvfølgelig med på tur. Hele vejen gik jeg og tænkte på, hvor synd det ville være, hvis hun tabte den så den blev væk, når nu hun er blevet så glad forden. Så jeg holdt godt øje med den. Og så alligevel. Da vi var på vej hjem efter at have handlet i Superbest, spurgte manden pludselig "hvor er egentlig hendes Vuv-vuv henne?". Åhh nej, den var hverken i klapvognen eller rummet nedenunder og jeg følte mig pludselig som en del af min barndoms uhyggeligste børneudsendelse "Rädda Jobba - död eller levanda!".

Men heldigvis, efter slavisk at have fulgt vores færden tilbage, fandt vi den inde i Superbest ved kølediskene for frostvarer. Her havde en venlig sjæl lagt den op på en hylde lige i øjenhøjde. Tak!

9 kommentarer

 1. åhh ja hvem har ikke været i en rädda jobba situation?? godt at i fandt vufvuf igen.

  SvarSlet
 2. hvor hyggeligt og sødt! hehe :)

  SvarSlet
 3. Det var godt, at Vuv-vuv kom hjem igen. Krabbe siger også vov vov til alt. Mest hunde dog. Alle andre dy er mm(uuuu)hhhh eller prrrrrr....:)

  SvarSlet
 4. åh nej, er også mit skræksenarie... syntes den børneudsendelse var så uhyggelig :) gruer for når min søn bliver så gammel at han drøner rundt med sin bamse i stedet for den bare ligger hos ham... :)
  Godt i fandt den, og dejligt der findes venlige sjæle :)

  SvarSlet
 5. Det er den skønneste tv udsendelse. Tænk vi kan huske den endnu.
  Rasmus har Henning, som altid er med os. Henning har været med i Indien, i København, Aalborg og rundt omkring og vi har 7,9,13 været gode til at huske ham. Lige indtil i torsdags, da vi skulle køre hjem fra Fyn. Vi måtte vende om, da jeg opdagede, at Henning manglede. Tilbage på hotellet blev personalet sat ind i sagen, og vi ledte alle efter Henning. Det sjove er så, at personalet først efter fem minutter fandt ud af, at Henning er en lille lys tøjhund, som er syv år gammel. Han (og det er en han og ikke den) og Rasmus blev nemlig bedste venner, da Rasmus blev født. Og vi har elsket Henning lige siden :)

  SvarSlet
 6. Puh, ja - godt at I fandt den. Husker også den børneudsendelse som vildt uhyggelig. Og husker selvfølgelig min egen oplevelse af at have mistet en bamse - meget uhyggeligt :,(

  Godt at I fandt hunden igen!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Hej Mie
  Jeg kender det kun alt for godt. Liv har haft en hund lige siden hun blev født, og den følger hende overalt. Jeg ved hvor man kan købe den og har tit tænkt på at købe en ekstra - bare lige for en sikkerheds skyld.
  Liv siger også vov vov til alle dyr. Det er lidt sødt. Hun har faktisk også sagt det til mennesker, hvlket ikke er så godt ...

  SvarSlet
 8. For et års tiden siden købte vi en tøj-ko i en tysk H&M til troldungen, som har knuselsket den lige siden. For nylig opdagede jeg, at den samme ko også nu er kommet til de danske H&M butikker, så vi har købt een i reserve. For jeg gruer også for sådan en Redda Jöbba-situation, så det er godt at være forberedt på bedste spejder-manér! ;)

  SvarSlet
 9. Hej
  Fedt med din yndlingsbørneserie. Når jeg taler med andre om den, kigger de bare dumt på mig, og kan ikke huske det program. Jeg synes det var SÅ godt. - fint det endte godt hos jer.
  god dag
  Miss AD

  SvarSlet