Nye evner = nye kreationer

Ida går nu, sådan hele tiden. Hun har kunne tage skridt i noget tid, men først i fredags vippede cost/benefit-analysen over til fordel for gang i stedet for kravl. Og da jeg er blevet lidt træt af at sy bukser og buksedragter har dette været en perfekt undskyldning for at gå i gang med nederdele til Ida. Jeg har ikke ville give hende nederdele på før, fordi jeg syntes det hæmmede hendes kravl og at nederdele gør sig bedst på oprejste modeller.

I går fik jeg syet hele 3 af slagsen og i morges var jeg morgenfrisk og fik syet en sidste 4. model. Manden var også morgenfrisk og var ude at løbe sig en tur. I mens han var væk legede Ida og jeg fotomodeller.


Den første model er en nederdel i Capel-Liberty jersey. Den er syet uden mønster, hvilket den også bærer lidt præg af.


Senere i går kom jeg forbi en Stof2000 og købt mig et mønster på en rundskåret nederdel og så gik det ligesom meget nemmere med at få den rette finish. Denne her er i pink bomuld og med ribkant og rødt skråbånd forneden.


Denne her er efter samme mønster, men i babyfløjl og med et smockstykke jeg har lavet seperat og så syet på i stedet for en ribkant. Forneden er den kantet med skråbånd og pyntet med et zigzag-bånd. Den er indtil videre min yndlings.

That's all folks - nu går jeg ind til mig selv!

Den sidste model som jeg fik lavet her i morges er i småblomstret bomuld fra Stof2000's Petit fleur serie. Den har også smock i stedet for ribkant og er ligeledes kantet med skråbånd og pyntet med zigzag-bånd.

Nu skrev jeg jo i starten at både Ida og jeg legede fotomodeller, for da Idas tålmodighed slap op poserede jeg til lidt selvportrætter foran spejlet. Vi har nemlig slet ikke fået taget et eneste billede af min hastigt voksende mave, og på Baby#2's vegne begyndte jeg at føle det lidt uretfærdigt, når man tænker på, hvor mange billeder vi tog af min mave med Ida inden i. Så nu fik jeg selv taget det første.


Jeg er 18 uger henne og tænker, at det virkelig kan nå at blive til noget med stadig 22 uger to go!

5 kommentarer

 1. Så fine skjørt! :D Også så fin du er som gravid :D
  Ha en strålende da videre

  SvarSlet
 2. Hvor ser du bare skøn ud! Der er ikke noget som gravide mavser :-)

  Fine nederdele du har lavet også.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Lækre nederdele.. Så produktiv, du har været!
  Og hvor har du en smuk mave;) Virkelig fin gravid..
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder - både af mor og datter :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine nederdele på den søde lille model. Og hvor har du dog en fin mave med nr. 2 :)

  SvarSlet