Lidt omflytningsrod

Som så mange af jer andre, trænger jeg også til lidt nye omgivelser her på bloggen (og sikke fine og fornyende resultater der dukker op alle vegne). Så derfor er her lidt omflytningsrodet det næste stykke tid.

Indtil videre har jeg fået lavet min grundskabelon om til en af de nyere "designs" og flyttet sidebaren over i venstre side. Det skal jeg vist lige vende mig til, synes næsten jeg bliver helt rundtosset af det, men er nok bare en tilvænningssag. Om den er til højre eller venstre betyder jo ikke så meget andet end en kosmetisk forandring skulle jeg mene.

Jeg skal også have lavet en ny header, da dem jeg har nu er for smalle i pixel. Jeg kunne også godt tænke mig noget mere friskt efterhånden og måske helt væk fra Liberty og aber? Fordi jeg har haft så meget kvalme her over sommeren, kan jeg godt få lidt associations-kvalme af nogle af de Liberty-stoffer som jeg syede en del af i starten af min graviditet (sikke et offer, hvis den følelse bliver hængende!). Men jeg vil rode lidt rundt i mit hobbyrum, lege med mit kamera og Photoshoppe lidt og se om jeg ikke kan komme op med noget fint til en ny header.

OPDATERING & EFTERSPØRGSEL!
Nu har jeg så siddet lidt igen her til aften og rodet med det der Blogger-design og ville egentlig rigtig gerne oprette en ny side under denne blog, hvor jeg kan samle mine DIY's. Jeg er nået så langt til at få lavet fane-inddeling, men kan skisme ikke finde ud af, hvordan jeg opretter nye undersider! Nogle der ved hvordan og lige vil dele trickset med mig?

6 kommentarer

 1. Glæder mig til at se resultatet!

  SvarSlet
 2. Jeg ville blive meget glad, hvis du "afslørede" hvordan du har lavet en ny fane? :)

  SvarSlet
 3. Spændende at se resultatet. Jeg er også selv igang med at lave lidt om og vil også gerne have de der undersider. Må jeg spørge, hvordan du laver fanerne? Jeg har brugt det meste af aftenen på at finde ud af det, men uden held :( Mht. siderne ved jeg ikke hvordan "man" gør rent officielt, men en måde man måske? kan gøre det på er at henvise til et indlæg, der hedder fx. diy og at du så blot redigerer i det indlæg, når der kommer en ny til? Det er slet ikke gennemtænkt og mest af alt nok et udtryk for at jeg lige pt. tænker højt *s*. Men hvis du har tid, må du mægtig gerne fortælle, hvordan du deler "fanerne" op - altså laver de der knapper, der viser hen til de forskellige ting :)

  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej Frk Emma og Charlotte. Man laver fanerne under "Tilføj gadgets" og så hedder det vist nok "sider".

  SvarSlet
 5. Hej igen :)
  Jeg faldt lige over dette link i forbindelse med at oprette flere sider http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?answer=165955

  SvarSlet
 6. Tusind tak Charlotte, det var lige det link jeg havde brug for :-)

  SvarSlet