Kjole til Dukkebarnet

Siden jeg skrev dette indlæg for nogle måneder siden, er Ida ikke blevet mindre glad for sit Dukkebarn. Tværtimod, nu vil hun også helst have hende med i vuggestuen og slæber rundt på hende herhjemme hele tiden. Men dukken har stadig kun de hurtigt håndsyede bukser, der ikke kan nå op over numsen, og jeg kan næsten ikke holde ud at se på det.


I dag har jeg derfor taget mig sammen og fået syet en lille kjole til Dukkebarnet.


Den er kantet med nogle af mine mange meter hjemmelavet skråbånd, har fået smock i taljen og forneden for at give lidt bølger i skørtet. Bagpå har jeg kæmpet et par trykknapper på så den er nem at tage af og på.

Nu glæder jeg mig til Ida og Dukkebarnet kommer hjem fra vuggestuen og kan prøve den nye kjole. Jeg har også planer om at få lavet et par nye bukser, der kan nå op og varme over dukkens lille numse - vi går jo en koldere tid i møde.

2 kommentarer

  1. Det er en fin lille kjole til dukkelise. Og rigtig god løsning med knapperne bagpå. Jeg tog den nemme løsning da jeg syede kjole til dukkelise - et rør med smock og bindebånd ved skuldrene. Hvis garderoben skal opgraderes yderligere kan du se den på min blog (indlæg junior/senior). :o)

    SvarSlet
  2. Ja, hun skal jo nødigt fryse på popo´en:)

    SvarSlet