I kan bare takke mig for de sidste dages tørvejr

Allerede i går aftes kom pakkeposten med mit nye regnvejrsudstyr - juhu. Og meget typisk, så har det bare været solskin og tørvejr lige siden jeg afgav min ordre i netbutikken - så tak bare mig for de sidste par dages gode vejr!

Tørvejr og solskin er bestemt ikke at kimse af, men jeg vil da godt snart ud og lufte det nye udstyr, så nu må det godt blive lidt regnvejr igen.


Og gerne inden alt for længe, for snart vokser maven ud af regnfrakken, og så må det godt holde tørvejr igen helt til februar, hvor maven gerne igen skulle blive mindre.

Nu jeg er ved emnet graviditet og overtøj, så spekulerer jeg på, hvordan jeg skal få sådanne fede og vandfyldte højgravide fødder ned i et par vinterstøvler?


Indtil videre håber jeg bare på, jeg ikke får så meget vand i kroppen, som jeg havde, da jeg var højgravid med Ida, hvor dette billede er fra.

7 kommentarer

 1. Flot flot jakke... faconen er simpelthen perfekt på de jakker, har forårs modellen med svaner også i hvid/rød.. Og stakkels dig med det vand, men ret heldig at have forestående familie forøgelse..
  Go week.. :)

  SvarSlet
 2. Super lækkert regnvejrs-outfit. Love the boots. Har selv regnjakke og vinterjakke i den stribede, rød/lyserød/brun og blå.
  Håber heller ikke, at du kommer til at lide i et par vinterstøvler med de fødder.

  Kh Shina

  SvarSlet
 3. Uh, de fusser ser ømme ud :-(

  Og mht. tak for tørvejr, så får ikke nogen herfra! Har lige regnet ;-)

  SvarSlet
 4. SÅ fin jakke!

  Og hey - hvor har du fået det billede fra. Det er da mine fødder, da jeg var højgravid ;-) Arj, seriøst; havde totalt Anna og Lotte-hænder og -fødder. Det magter jeg næsten ikke igen, så inden jeg skal på dén galej, skal jeg lige have fundet ud af, hvordan man undgår det...

  Tak for tørvejr, i øvrigt. Køber du ikke noget mere regn-relateret i morgen? Der skal jeg nemlig til havebryllup, så der skal det MEGET gerne holde tørt :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mie - Hvor er det bare smukt dit regnvjrsoutfit....det må på min ønskeseddel. Jeg er nået til det stadie i graviditetet (termin om 6 uger), hvor ingen jakker overhovedet kan lukke og selvom jeg ikke har vand i kroppen er jeg lukkelig for at kunne hoppe i mine sandaler. Da jeg havde termin med Emil (født i december) gik jeg nærmest i sommertøj for jeg havde det såååå varmt hele tiden :-)

  SvarSlet
 6. SÅ lækkert regntøj - jeg kan godt forstå du venter på regnvejret ;)
  Tillykke med graviditeten - jeg håber for dig at du slipper for vandet, for det er altså IKKE sjovt!!!
  Da jeg var gravid med min nr 2, var jeg i biografen en oktober-aften. Under filmen tog jeg mine sko af, for jeg synes de strammede lidt... Da filmen var slut og jeg ville tage mine sko på igen, kunne jeg godt se at det var helt umuligt, for mine fødder var bare SÅ hævede af vand!!! Så jeg måtte altså gå hjem i bare tæer :) Det er underligt at det bare lige pludselig kommer!
  Kh Tina

  SvarSlet
 7. Hej Mie!
  Jeg elsker dit nye dress!
  Vi har været i Legoland i dag med 30.000 andre mennesker i silende regn, og jeg kan så fortælle dig at Danefæ jakkerne rigtig var ude og blive luftet.
  Det var lige som at sætte en rød klud foran mine øjne, for jeg vil så gerne have en.
  Jeg pegede ca. 10 ud for min mand, så mon ikke den er feset ind ;) (har fødselsdag om godt 14 dage...)
  Fødderne kender jeg alt til, jeg skulle heldigvis ikke have mine i vinterstøvler, mine piger er fra august og april... :)
  Vejret tegner godt for jakken de kommende dage!
  Go' weekend!
  Mvh. Mette

  SvarSlet