Hyggepuder

I går kom Idas farmor og farfar med over og hentede hende i vuggestuen og tog hende med hjem til overnatning. Og så har der ellers været dømt fri leg for de voksne. I går var vi ude at spise og derefter i Imperial og se "Inception", der virkelig var en kæmpe oplevelse. Jeg har aldrig oplevet at publikum klappede af en film, når den sluttede, men det skete i går og det kom helt naturligt. (Og min svigermor havde nævnt, at det ville blive regnvejr, så jeg slæbte troligt rundt på min regnfrakke hele aftenen, men til ingen verdens nytte - ikke så meget som et lille dryp!)

Her til morgen var jeg til bageren og så spiste vi morgenmad i stuen foran fjernsynet, noget vi ikke har gjort meget længe, fordi Ida piller i alt ting og tigger mad værre end en lille hund. Herefter brugte jeg resten af formiddagen på, helt uforstyrret, at sy denne patchworkpude til Idas samling af hyggepuder.


Den er lavet i børnestoffer og retrostoffer og pyntet med et enkelt lille stykke zigzag-bånd.


Jeg har flyttet lidt rundt på Idas legesager, så det meste legetøj er kommet ind på hendes værelse (i håb om, at det ikke altid ender med at være spredt ud på hele stuegulvet) og så lavet en pude-hygge-plads i stedet. Ikke at jeg regner med hun selv vil sidde meget der og slappe af, men måske man som voksen kan sætte sig lidt mageligt til rette der mens man leger med Ida.


Om lidt skal vi ind og se Copenhagen Pride-optoget, der starter ved Frederiksberg Rådhus og have lidt frokost - og så er det vist også på tide at få bøllen hjem igen!

8 kommentarer

 1. Det lyder som om I har haft en enorm hyggelig aften. Dejligt for jer. Rigtig god ide med et hyggehjørne du har lavet i jeres stue - meget indbydende.

  Fortsat god weekend Kate

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig start på weekenden Mie! Og sikke et hyggeligt hyggehjørne, du har fået indrettet. Det er så rart med steder, der lægger op til at være sammen på en afslappet go hyggelig måde. Ellers går der så nemt stress og oprydning og tøjvask i hyggetiden derhjemme, synes jeg.

  God weekend!

  KH Helle

  SvarSlet
 3. jeg vil bare lige bemærke at jeg godt kan li at du har fået sidebaren over til højre igen... ved ikke hvorfor...

  SvarSlet
 4. Kate; Jo tak, det har også været rigtig dejligt.

  Helle; Ja, det er med at huske at få hygget sig sammen midt i alt hverdagen :-)

  Sine; ja, det er ligesom også bare bedre synes jeg. Jeg kunne slet ikke vende mig til den ovre i venstre side :-)

  SvarSlet
 5. Og PS Helle; så har jeg også fået brugt noget af det stof du var så sød at forære mig da vi mødtes :-)

  SvarSlet
 6. Så skønne puder - bliver helt inspireret :)
  Kh Dorte

  SvarSlet
 7. Ja, jeg lagde godt mærke til de velkendte stykker! Dejligt, du fik dem brugt ;)

  SvarSlet
 8. Det er mega skørt - Jeg oplevede det samme med "Inception" i en biograf i Aalborg da vi var inde og se den her oppe. Meget mærkelig oplevelse, men ret cool :)

  SvarSlet