Det er snart svært at skjule

Nu bliver det snart svært for mig at løbe fra at jeg er Mor - ikke at det er et faktum jeg ønsker at løbe fra! Men jeg har da af og til tænkt, når jeg har cyklet af sted for mig selv, at nu er der egentlig ikke noget der afslører, at jeg er Mor. Men fra i dag er det slut, jeg har nemlig fået sat barnesæde på min cykel og kan nu (lidt) hurtigere komme fra sted til sted også med Ida på slæb.

Barnet var dog en anelse skeptisk over det nye befordringsmiddel og ikke mindst den dertilhørende hovedbeklædning.

Det kommer især til at være en stor hjælp fra næste uge, hvor Idas svømning starter op igen og jeg skal nå hjem og hente hende i vuggestuen og så skal tilbage ind til svømmehallen. Det kunne jeg slet ikke overskue, hvordan vi skulle kunne nå med klapvogn og gåben.


En anden ting, der efterhånden også er svær at skjule er, at jeg snart ikke kun er Mor til 1 men 2. Maven er hurtigt på vej til en noget rundere og fyldigere form. I går da jeg hentede Ida fra vuggestuen, var der en pige fra børnehaven, der så på mig og sagde "du har en tyk mave!". Det kunne jeg jo kun svare bekræftende på og priste mig lykkelig for, at jeg kunne sige det var fordi Ida skulle være storesøster - ellers kunne det godt have været lidt småpinligt.

10 kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud - vi har samme stol og cykelhjelm til Mynthe, hun er så småt ved at vænne sig til det!
  Og stort tillykke med maven - det havde jeg slet ikke opfanget - fantastisk:)

  SvarSlet
 2. Vi har også for nylig købt "cykel-udstyr", og frida har sørme også samme hjelm, se bare her: http://prikkerikke.blogspot.com/2010/07/en-mors-mange-undige-bekymringer.html

  Stort tillykke med graviditeten!

  SvarSlet
 3. Og I ser dælme godt ud med det nye udstyr!

  SvarSlet
 4. Jahh der er ikke noget bedre end at cykle med de små! Elsker den frihed det giver. Vi synger som gale når vi er på farten - super hyggeligt :-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med graviditeten! Du må endelig lade os på den anden side af skærmen følge lidt med :)

  Hvor er i fine med jeres hjelme. Det er skønt at kunne komme hurtigt frem med de små og have lidt flere muligheder for transport.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Så flott å se at dere begge bruker hjelm, og at du har valgt en fargerik og morsom hjelm fra Nutcase! Supert! Lykke til med baby og mange fine sykkelturer!

  Alt godt ønskes deg fra Marit og Sykkelpikene

  SvarSlet
 7. Årh Mie, det er så hyggeligt at genopleve alle de store milepæle gennem jer. Cykelture er fantastiske!
  Og ja, jeg husker tydeligt følelsen af at være "mor-stemplet" når jeg skulle ud om aftenen på cykel.
  Egentlig lidt sjovt, for jeg husker også hvordan jeg følte, at jeg manglede en del af min (nye mor-)identitet, når jeg var ude uden Carla da hun var helt ny. Men når de når cykel-alderen, sidder den identitet åbenbart så godt fast, at man ikke nødvendigvis behøver at cykle rundt med beviser ;)
  Fin mave iøvrigt og hvor fedt at I stadig svømmer sammen!
  kh Mette

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare skønt at se! Fornuftige mennesker med cykelhjelm - men det kommer vist også med MOR-genet ;)

  SvarSlet
 9. Christina fra Bülowsvej18. august 2010 kl. 19.30

  Kære Mie
  Endelig fik jeg tjekket din blog - hvor er den skøn, dit kreative menneske! Og store nyheder ovenikøbet! Stort tillykke til dig og Jesper med den kommende familieforøgelse! Hvornår har du termin? Vi savner jer, så det er hyggeligt at følge med i jeres liv her.
  Kærligst Christina & Co.

  SvarSlet
 10. Hej Christina, hyggeligt du har fundet herind :-) Og jo tak, store nyheder. Jeg har termin 1. feb, så der når lige at blive 19 måneder imellem dem.

  Hils omkring jer på Bülowsvej:-)

  SvarSlet