Vi har forresten været i avisen

Ida og jeg var i avisen, nærmere bestemt Berlingske Tidende, forrige søndag som en del af deres "Dig og mig og vi to"-søndags-serie-tema.


Vi blev interviewet og fotograferet sammen med to andre fra min mødregruppe og deres børn.


Her er de billeder vi har fået som blev brugt i avisen. Det var nogle mere eller mindre umulige børn vi skulle tumle rundt med i fotosession sidst på eftermiddagen, men syntes da fotografen har fået nogle meget hyggelige billeder ud af det trods alt.


Du kan læse hele artiklen her.

7 kommentarer

 1. Det er da en fin artikel med et virkeligt spændende emne, for kan da godt huske hvor bange og påpasselig jeg selv var - kommer nok til at bruge lidt mere parfume næste gang:)

  SvarSlet
 2. Ej, en god og spændende artikel. Der var stof til eftertanke.
  Rigtig søde billeder også;-)

  SvarSlet
 3. SÅ skønne og super hyggelige billeder Mie!!! :))

  SvarSlet
 4. Lækre billeder, Mie..:)
  Og en rigtig fin artikel - mange ting om et utroligt spændende emne..
  Nyd aftenen..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder og spændende artikel.
  Jeg melder mig frivilligt som (små-)fanatisk gravid og mor. Mit største offer var min trofaste ungdomsven hårlakken, som jeg tog difinitivt afsked med da jeg blev gravid. Og så grinte jeg lidt over kravet om den økologiske numsecreme, for INGEN anden creme end solcreme for lov til at komme i nærheden af Carlas bløde babyhud.
  Kh "småbørns-slaven" ;)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle hyggelige billeder. Det er en spændende "agurketid" artikel. Vi vidste det jo godt, men alligevel et spændende emne. Vi kan jo alle mere eller mindre genkende os selv.
  Kh
  Monika

  SvarSlet