Tøjkrise!

Eller krisen er faktisk blevet afværget nu, da jeg i forgårs var ude og panikkøbe en ny kjole til at have på til min venindes bryllup på lørdag. Jeg havde ellers udset, at jeg skulle have denne brune Inwear-kjole på som jeg også bar til min fætters bryllup i august sidste år og til Idas barnedåb i oktober. Skoene var også på plads plus nye accessories til kjolen i form af de store pudderfarvede stofroser.


Men så kom sommeren og det megavarme vejr over landet og jeg fik det pludselig meget varmt og klamt ved tanken om, at skulle feste en hel dag i en mørkebrun kjole i tyk satin og et lag fór!

Så mig afsted mandag aften for at se om der ikke skulle være en mere luftig sag jeg kunne holde ud at feste rundt i en hel dag i denne varme. Og sørme - den første kjole jeg prøvede var bare lige sagen, og så oven i købet på udsalg til halv pris! Jeg prøvede selvfølgelig 3-4 andre kjoler også for at blive helt sikker, men jeg havde allerede fundet min favorit.


Det er en Lysgaard-kjole i pudderfarvet chiffon med plisé, flagermusærmer og en masse sølvperle-mønster. Og i stedet for de lukkede stilletter bliver det i stedet et par brune sandaler jeg skal have på til. Festligt og sommerligt. Selvom det er panikkøbt er jeg allerede mere glad for dette outfit end det først tænkte.


For at skabe en kontrast til det pudderfarvede look bliver mine negle piftet op med denne Essie neglelak. Det er min første neglelak af dette mærke, da jeg ellers plejer at holde mig til Chanels, men jeg blev fristet af farven på denne.

For en god ordens skyld vil jeg da også lige vise jer, hvad manden skal have på. Heldigvis kan man da som kvinde skifte et for varmt outfit ud med et mere luftigt et af slagsen, de stakkels mænd i jakkesæt, skjorte og slips... Puha, de må altså virkelig have det varmt.

7 kommentarer

 1. Sikke et fint sæt og pudder er helt sikkert en god farve til dig med det lange mørke hår. Mon du skal have roserne i håret :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare super flot ud, dit outfit...kan virkelig godt forstå at du har skitet fra det første, selvom det også var super flot og meget elegant, så var det ikke lige så "sommer agtigt":-)
  Mht. neglelakken, så er jeg nu stødt på den flere gange herinde på forskellige blogs - men HVOR køber I det mærke???
  Rigtig god fornøjelse til brylluppet og tak for en dejlig blog.
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. Shina; Tak, jeg håber også det bliver pænt og jeg ikke kommer til at se for "fløde-farvet" ud, for selvom jeg har mørkt hår, så har jeg meget lys hud og lige den her farve kan jo godt tåle lidt kulør. Men med de sidste dages sol, er det da alligevel også blevet til lidt for mig :) Ingen roser i håret, de er ret store og det ser for voldsomt ud på toppen af hovedet.

  Malene; Ja jeg har også støt på mærket Essie flere gange her i blogland. Jeg ved at man har kunne få det steder som Magasin og vist nok også Illum. Men jeg fandt min i en Matas (i Frederiksberg Centret), så der kan du også være heldig de har dem.

  SvarSlet
 4. Uh.. Begge sæt er super flotte.. Men forstår godt du ville ud at lede efter noget lidt lettere..;) Det nye sæt er super let og elegant i udtrykket..
  Ha' en skøn aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. InWear-kjolen har jeg også. I midnatsblå. Havde den på da Ludvig blev døbt i august måned for tre år siden, og det var VARMT!

  Din nye kjole er lige i øjet!! Jeg sværger også til Chanel, og er sikker på, at 'Orange Fizz' ville passe godt til det der sæt.
  Vi vil se et billede af dig i kjolen, okay? Du bliver lækker :-) God fest!

  SvarSlet
 6. Super flot sæt - og er da bare helt vild med de brune sandaler! Hvor har du købt dem? Tak for en dejlig blog, jeg nyder at følge med selvom jeg ikke selv blogger... endnu :-)

  Go fest!
  Maria

  SvarSlet
 7. Anne; Tak skal du have

  Ida; Ja, overvejede også om jeg skulle have Miami Peach på neglene i stedet eller orange fizz, men synes nu alligevel der var mere pang i den her Essie. Der skal helt sikkert nok komme billeder af tøjet i brug.

  Maria; dejligt du følger med :-) Sandalerne og skoene er begge fra Aldo.

  SvarSlet